bugün

trakya bölgesine teşvik verilmemesi

yıllardır süre gelen doğu götü yalama projesinin parçasıdır. trakya halkı vergisini öder, elektrik parasını öder, su parasını öder, yeşil kart kullanımı neredeyse hiç yoktur ancak ne hikmettir ki devlet trakya bölgesini hiç düşünmez çünkü sıkıntıya düştüğünde "dewleth bize bahmiirrr" diye höyküren eline silah alan bir halk yoktur karşısında. o yüzdendir ki trakya bölgesi hiç bir şekilde devletten teşvik alamaz.

biz trakya halkı olarak doğuya bakmak zorundamıyız arkadaş. o halk değilmi ki şantiyeler tarandığında sesini çıkarmayan, kulağının üstüne yatan. asker, polis pusuya düştüğünde sesini çıkarmayan, fabrikalar yakıldığında ses çıkarmayan, ev önlerine barikatlar kurulurken ses çıkarmayan,yazın her odasına klima kışın elektrikli ısıtıcı olan, otunu önüne bokunu ardına bekleyen halk.

ben bunlara neden bakıyorum arkadaşım ? neden bu halkın kayıp - kaçak faturasının ceremesini ben çekiyorum? birde bunun üstüne utanmadan teşvik veriyorsun. varsa kendi güçleri trakya halkı gibi kendi emekleriyle bir yerlere gelsinler.