bugün

galatasaray

Kurtulus recetesini veriyorum. (bkz: yaz kızım)
Galatasarayimizin yonetimsel arizalardan kurtulmasi icin bir an once yabanci bir yatitimciya ancak fona degil sahisa satilmasi lazim. Ancak o zaman duzgun ve takintilari olmayan bir yonetim gorebiliriz.
Su an takimin sportif kurtulusu icin ise: yasin, selcuk, de jong, podolski, sabri, carole, balta, semih, cavandadan kurtulmasi lazim. Bu takima en az bir tane 25+ 190lik stoper lazim. Rodrigez oynayacaksa sola hucuma cikmayan arkasina adam kacirmayan takim ileri ciktiginda defansi ucleyecek yani stoper ozelligi de olan bek lazim. Orta sahaya savasci oyuncu lazim. Ama melo vs. demiyorum. Muhakkak onliberonun da boyu uzun olmali. Orta sahasi 180 takim olamaz tum yuksek toplara stoperler cikmak zorunda kaliyor ordan seken toplar pozisyon oluyor. Rakibin defanstan uzaklastirdigi yuksek toplara oncelikle onlibero cikmali. Sagbekte linens olur israr etmek lazim. Defansa yardim etmiyor degil sol bek cikmazsa linensin eksikleri de kapanir. Orta sahadaki diger oyuncu tolgay arslan olabilir mesela. Ortanin soluna rodrigez konulur sagina ise transfer sart. Sag kanada yapilacak transfer atletik olmali. Ileride eren pivot olmali yaninda ise bruma serbest oyuncu olmali. Arada sag ve sol kanat ile degisebilir. Bruma pas vermek zorunda kalmamali pivot santroforun yaninda aralara girecek dribling yapacak onune atilan toplarla kaleye kosacak forvet olarak kullanilmali. Wesley de maclar kilitlenince oyuna alinabilir sonraki seneye de ona yol verilmeli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026