bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- diamond bosphorus8
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- victor osimhen19
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- beybi leydi7
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- yalnızlığın çaresinin bulunmaması2
- simko320
- türk solcusu6
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- fake sanılmaktan flört edememek3
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- güzel kızların mutsuz olması5
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- miras davası5
- ahmet kaya3
- game of thrones taki kerhaneci16
- turiste saygılı olmak2
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- algida2
- yeni parti de bölünebilir10
- ankara6
- boşanma davası ne kadar sürer4
- akp'nin 25 yılı2
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- manyak olmaya karar verdim6
- yazarlara gelen son mesaj6
- fyodor mihailovic dostoyevski2
- vancouver'dan toronto'ya gitmek2
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- pazartesi işe gidecek olmak2
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- çekişmeli boşanma davası4
- gürcistan göçmenleri13
- i know what you did last summer2
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
Girişimcilik nedir nasıl yapılır?
Eskiden bakkal dükkanları modaydı şimdi youtube kanalları. Dünya değişiyor haliyle bakkallar teker teker kapanıyor onların yerini böyle youtube kanalları alıyor.
Bunları izlerken bir şov hissiyatı ile izlemek gerekiyor. Sadettin teksoy kıvamında sadettin abi işi iyice taşağa vurunca piyasadan düştü e birde rtük yasakları vesaire baltaladı tv kanallarındaki realiti şovları. Amerikan güreşi izler gibi izleyin sadece ancak arkadaşlar inandırma amaçlı kasıyorlar bu rahatsız edici haliyle.
Ben bu akşam youtube da gezinirken denk geldim videolarina izledim birkaçını bazıları gerçekten çok komik.
Örneğin terkedilmiş bir köye gidiyorlar ve bir yerde kedi görünce korkuyorlar sonra sakallı olan arkadaş "terk edilmiş köy de kedinin ne işi var ne yiyecek burada" falan diyor. Hani olmayacak yerden gizem yaratmaya çalışmak olmuyor biraz daha profesyonellik olsa belki daha fazla ciddiyetle izlenebilirler. Film kıvamında tabi.
Örneğin acun gibi format simsarları yarın birgün resmi tv8 youtube kanalından bunlara iş verebilir olabilir yani izleniyor çünkü. Dün video yüklemişler bugün 600.000 i geçmiş izlenme oranı. Çoğu program bu kadar izlenmiyor tv de.
Verir bunlara parayı dünyanın en gizemli yerlerinde program yaptırır izlettirir de ha emin olun. Yalnız o sakallı ve ekip lideri kıvamında hareket eden arkadaşla biraz zor bu işler onuda belirteyim. Türkçesi telaffuz biçimi ve kelime haznesi zayıf geliştirmeli.
Uçan kaçan şeyleri sever bu millet. Şeyhler müritler periler falanlar...
Girişimcilik örneği ise aferin...
Yok ciddiyseniz komik.
Eskiden bakkal dükkanları modaydı şimdi youtube kanalları. Dünya değişiyor haliyle bakkallar teker teker kapanıyor onların yerini böyle youtube kanalları alıyor.
Bunları izlerken bir şov hissiyatı ile izlemek gerekiyor. Sadettin teksoy kıvamında sadettin abi işi iyice taşağa vurunca piyasadan düştü e birde rtük yasakları vesaire baltaladı tv kanallarındaki realiti şovları. Amerikan güreşi izler gibi izleyin sadece ancak arkadaşlar inandırma amaçlı kasıyorlar bu rahatsız edici haliyle.
Ben bu akşam youtube da gezinirken denk geldim videolarina izledim birkaçını bazıları gerçekten çok komik.
Örneğin terkedilmiş bir köye gidiyorlar ve bir yerde kedi görünce korkuyorlar sonra sakallı olan arkadaş "terk edilmiş köy de kedinin ne işi var ne yiyecek burada" falan diyor. Hani olmayacak yerden gizem yaratmaya çalışmak olmuyor biraz daha profesyonellik olsa belki daha fazla ciddiyetle izlenebilirler. Film kıvamında tabi.
Örneğin acun gibi format simsarları yarın birgün resmi tv8 youtube kanalından bunlara iş verebilir olabilir yani izleniyor çünkü. Dün video yüklemişler bugün 600.000 i geçmiş izlenme oranı. Çoğu program bu kadar izlenmiyor tv de.
Verir bunlara parayı dünyanın en gizemli yerlerinde program yaptırır izlettirir de ha emin olun. Yalnız o sakallı ve ekip lideri kıvamında hareket eden arkadaşla biraz zor bu işler onuda belirteyim. Türkçesi telaffuz biçimi ve kelime haznesi zayıf geliştirmeli.
Uçan kaçan şeyleri sever bu millet. Şeyhler müritler periler falanlar...
Girişimcilik örneği ise aferin...
Yok ciddiyseniz komik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar