bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- dolar isterse 100 olsun40
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- diamond bosphorus8
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- g i l d e d l i l y28
- nasıl birisiniz15
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- beybi leydi7
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- fake sanılmaktan flört edememek3
- simko320
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- turiste saygılı olmak2
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- türk solcusu6
- algida2
- güzel kızların mutsuz olması5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- akp'nin 25 yılı2
- miras davası5
- pazartesi işe gidecek olmak2
- fyodor mihailovic dostoyevski2
- yazarlara gelen son mesaj6
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- manyak olmaya karar verdim6
- game of thrones taki kerhaneci16
- i know what you did last summer2
- boşanma davası ne kadar sürer4
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- ankara6
- çekişmeli boşanma davası4
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
- yeni parti de bölünebilir10
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- gürcistan göçmenleri13
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3
bazi sarkilarini severek dinlesem de konserlerde basarili bir grup olduklarini düsünümüyorum.
sahne performanslari eksik geldi.
konserin ilk bölümünde melankolik sarkilara yer verdiklerini söylediler, halbuki ben ikinci kismi da bi kac istisna disinda gayet melankolik buldum.
brian molko aralarda sıkca bayanlar baylar ve kendini tam ortasinda bulmus olanlar gibi bir cümle sarfetti.
ilk defa dediginde hosuma gitti de, bi kac kere tekrar etmesi vuruculugunu aldi cümlenin.
ve her ne kadar brian molko'yu bugüne kadar cok sempatik bulmasam da, konserde kücük tatli bi oglan cocugu gibiydi ve sarkilari yasadi.
özellikle lady of the flowers isimli sarkiyi söylerken o kadar güzel I apologize diyordu ki.
grubun basistini de bugüne kadar hic fark etmemistim, aklimda sariya boyanmis saclariyla yer etti simdiye kadar.
belki de herkese anlatmaya calistigim ama bir türlü beceremedigim erkeklerdeki feminen cekicilik var bu adamda. gözlerimi ondan alamadim.
güzel olmadan kendine baktirtmak böyle bi sey iste.
konserin sonunda istedigimizi düsünebiliyoruz ve istedigimiz insani sevebiliyoruz, bu sebeple cok sansliyiz gibi bir cümleye yer verdiler.
sahne performanslari eksik geldi.
konserin ilk bölümünde melankolik sarkilara yer verdiklerini söylediler, halbuki ben ikinci kismi da bi kac istisna disinda gayet melankolik buldum.
brian molko aralarda sıkca bayanlar baylar ve kendini tam ortasinda bulmus olanlar gibi bir cümle sarfetti.
ilk defa dediginde hosuma gitti de, bi kac kere tekrar etmesi vuruculugunu aldi cümlenin.
ve her ne kadar brian molko'yu bugüne kadar cok sempatik bulmasam da, konserde kücük tatli bi oglan cocugu gibiydi ve sarkilari yasadi.
özellikle lady of the flowers isimli sarkiyi söylerken o kadar güzel I apologize diyordu ki.
grubun basistini de bugüne kadar hic fark etmemistim, aklimda sariya boyanmis saclariyla yer etti simdiye kadar.
belki de herkese anlatmaya calistigim ama bir türlü beceremedigim erkeklerdeki feminen cekicilik var bu adamda. gözlerimi ondan alamadim.
güzel olmadan kendine baktirtmak böyle bi sey iste.
konserin sonunda istedigimizi düsünebiliyoruz ve istedigimiz insani sevebiliyoruz, bu sebeple cok sansliyiz gibi bir cümleye yer verdiler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar