bugün
- park sorunu6
- cayır cayır yanan kız5
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- gir içime hünharca12
- arkadaşlar bakar mısınız9
- kongo2
- müzik haramdır5
- satranç haram yasaklansın15
- oylama fakiri sözlük üyeleri2
- true yazar mı sorunsalı5
- kavala2
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- dinlemeyi bilmek5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- uludağ sözlük online sayısı5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- hırvatistan2
- türkiye17
- suudi arabistan2
- mısır6
- ispanya3
- iran2
- gocu43
- belçika2
- faik öztrak4
- fildişi sahili4
- amerika birleşik devletleri3
- avustralya4
- paraguay2
- en sevilen meyveler8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- eğirdir gölü3
- götü başı ayrı oynayan insanlar3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- brezilya2
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- kızının düğününde oynayan baba8
- recep tayyip erdoğan8
- güney kore3
- kürt kültürü3
- the gilded lily3
- 2026 dünya kupası9
damakta mükemmel bir tat bırakan, yoğun bir aromaya sahip amerikan birasıdır.
bir perşembe günü "gideyim de şöyle güzel birkaç bira alayım" diye çıkıp en yakın migrosa atmıştım kendimi. uzun süredir içtiğim fix biram olan hoegaardaen'dan birkaç tane alıp sepete attım, dolapdaki diğer biralara bakarken birden yüzüme güldü "al beni, iç beni, diğerleri biraysa bana lütfen bira deme" diyordu adeta.. 2 tane aldım sepete attım, eve gelip hemen buzluğa yığdım biraları.. yeterince soğuduğunu düşündükten sonra hemen açtım içmeye başladım.. yıllardır hoegaardaen gibi hafif bir bira içen birisi olarak birkaç yudum aldıktan sorna "bu ne aq buna mı verdim ben o kadar parayı" dedim kendi kendime.. neyse aldık bir kere yarım bırakmak olmaz diyerekten devam ettim içmeye. aradan 10-15 dakika geçti "fena değilmiş lan aslında" diyerek ikinci şişeyi de açtım. biranın tadını yeni yeni alıyordum.. tadı gerçekten güzel gelmeye başlamıştı.. ikinci şişe çok çabuk bitmişti.. üçüncüsünü içmem gerekiyordu bu bira yıllardır aradığım ve bulamadığım bir şeydi gibiydi.. hemen saate baktım 23.30.. migros çoktan kapanmıştı.. bunun üzerine hoegaardaen'ları açmadım bile.. sabah olduğunda yaptığım ilk şey tekrar migrosa gidip 2 tane daha almak olmuştu..
türkiye'de üretimini efes pilsen yapmaktadır. Büyük Migros ve Carrefourlardan kolayca temin edilebilmekte, küçük tekellerde bulmak gayet zordur.
bir perşembe günü "gideyim de şöyle güzel birkaç bira alayım" diye çıkıp en yakın migrosa atmıştım kendimi. uzun süredir içtiğim fix biram olan hoegaardaen'dan birkaç tane alıp sepete attım, dolapdaki diğer biralara bakarken birden yüzüme güldü "al beni, iç beni, diğerleri biraysa bana lütfen bira deme" diyordu adeta.. 2 tane aldım sepete attım, eve gelip hemen buzluğa yığdım biraları.. yeterince soğuduğunu düşündükten sonra hemen açtım içmeye başladım.. yıllardır hoegaardaen gibi hafif bir bira içen birisi olarak birkaç yudum aldıktan sorna "bu ne aq buna mı verdim ben o kadar parayı" dedim kendi kendime.. neyse aldık bir kere yarım bırakmak olmaz diyerekten devam ettim içmeye. aradan 10-15 dakika geçti "fena değilmiş lan aslında" diyerek ikinci şişeyi de açtım. biranın tadını yeni yeni alıyordum.. tadı gerçekten güzel gelmeye başlamıştı.. ikinci şişe çok çabuk bitmişti.. üçüncüsünü içmem gerekiyordu bu bira yıllardır aradığım ve bulamadığım bir şeydi gibiydi.. hemen saate baktım 23.30.. migros çoktan kapanmıştı.. bunun üzerine hoegaardaen'ları açmadım bile.. sabah olduğunda yaptığım ilk şey tekrar migrosa gidip 2 tane daha almak olmuştu..
türkiye'de üretimini efes pilsen yapmaktadır. Büyük Migros ve Carrefourlardan kolayca temin edilebilmekte, küçük tekellerde bulmak gayet zordur.
Gündemdeki Haberler