bugün
- kadın olsaydım çok açık giyerdim13
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur14
- en büyük pişmanlığınız5
- kavurmalı yumurta7
- namus takıntısı olan erkek17
- ece irtem6
- kadınsı erkek4
- futbol8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi16
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı2
- kürtlere hırt diyen paramesyum3
- ekber ve erşed kanunları3
- namus5
- deniz undav2
- insan değişmez ortaya çıkar2
- savaşların ana sebebi dinlerdir2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı7
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- açık giyinebilmek özgürlüktür2
- ulaşınca sıkılmak2
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- iran'a iltica etmek3
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- regl dönemi çirkinliği5
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı4
- yanık kremi2
- güzel kızların isimleri9
- ellerim bos gonlum hos5
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- curaçao6
- talkan ve curcan katliamları4
- true'ya arkadan sahip olmak3
- diyete başlama pazartesisi5
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- pernado bey birader3
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- 2026 dünya kupası6
- buddy dude21
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- müzisyen yazarlar3
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- 15 haziran 20262
- fildişi sahili3
bu kadar zamandır uçurulmamasının nedeni ulu'nun ekşi kadar okunma oranına ulaşamamısıdır. şöyle ki; ekşi sözlük hatırlanacağı üzere geçen sene bir kapanma durumu yaşadı, birçok girdinin temizlenmesi, şikayette bulunan kişilerin şikayet gerekçelerinin ortadan kaldırılması bi hayli zaman aldı. bu noktada da format ve adam uçurma konusunda daha keskin bir politikaya gitmek durumunda kaldı. hülasa ekşi şu anda birçokları tarafından göz hapsine alınmış durumda, bu durum da ekşi'den sonra diğer sözlüklere de kayıyor zamanla. bilhassa ilk üç denilen ekşi-ulu-itü üçlüsü artık takip edilmekte birçok kesim ve ünlü-ünsüz kişi tarafından. moderasyona şu kadarını söylüyorum, sözlüklerde her türlü fikrin temsilcisi olmasının doğruluğuna inanan biriyim her zaman, doğru bilgiye ulaşmak için tartışmak gerekliliğine inanıyorum. ancak bu şekil saldırgan ve provakatif girdilere imza atan birisinin bırak sözlüğe katkı sağlamayı, en ufak bi şikayette ulu'nun ömür billah açılmamasına kadar sözlüğü zora sokabilecek davranışları sözkonusu. ekşi bu adamı keyfinden sepetlemedi yani, solcu, komünist yuvası olduklarından da değil, başlarını ağrıtmasın diye kapının önüne koydu. hali hazırda zall başta olmak üzere tüm moderasyonun suça göz yummaktan başı ağrır, bu kadar yazar ve okuyucusu olan bir sözlük bir daha açılmamak üzere kapanabilir ve bi kişi yüzünden tüm sözlük mağdur olur. zaten savcılıklar, mahkemeler internete karşı tutum almış durumdalar, site kapatmak için bahane arıyorlar, bu adamın girdileri katmerli tereyağıdır ekmeklerine sürülecek. yapılması gerekenleri yapmak için illa avrupa birliği kriterleri gibi başkasının dayatmasını, mahkemelerin kapatma kararını beklemeyin.
ha bir de aklıma gelmişken belirteyim; istediği kadar altta bu sitede yazılanların hepsi yalandır ve yazarların kendisini bağlar yazadursun, mahkeme bunu savunma olarak kabul etmeyi bırak git adam gibi bir avukat tut diyerek kapıyı gösterecektir anında. sözlük kapandığında sedat'ın nasıl amerikalar'dan vekalet göndermekle uğraştığı, adamın sözlük kapanmasın diye götünden nasıl ter aktığı, ne çabalar verdiği açıp okunursa görülecektir. yani kanun önünde direk sözlüğü de bağlıyor yazılanlar çizilenler.
ha bir de aklıma gelmişken belirteyim; istediği kadar altta bu sitede yazılanların hepsi yalandır ve yazarların kendisini bağlar yazadursun, mahkeme bunu savunma olarak kabul etmeyi bırak git adam gibi bir avukat tut diyerek kapıyı gösterecektir anında. sözlük kapandığında sedat'ın nasıl amerikalar'dan vekalet göndermekle uğraştığı, adamın sözlük kapanmasın diye götünden nasıl ter aktığı, ne çabalar verdiği açıp okunursa görülecektir. yani kanun önünde direk sözlüğü de bağlıyor yazılanlar çizilenler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar