bugün

odrob odrob tel aviv

''ateşkes ya da müzakere istemiyoruz,
istediğimiz; telaviv'i vurmak!''

sözleriyle beni güldürmüş güzel marş.

lan adamların demir kubbesi var baba , sen atıyosun füzeyi de adam onu havada imha ediyor aq.

hayır zırt bırt füze üretebilecek bir bilgin falan da yok , allah kitap diyorsunuz o yüzden arada size iran falan füze veriyor onu da gidip harcıyorsunuz boşa aq.

götünün dibindeki israil anasının amı gibi bilimsel projeler yaparken sen ayakta uyumuşsun , sonra diyon ki tel aviv'i vuracam.yarramı vurursun aq.

adam sikinin keyfine göre istediği zaman gazze'yi ablukaya alıyor , genç yaşlı sivil asker demeden 2-3 bin insanı öldürüp elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor , ambargo koyuyor gazze'ye , sen hala ateşkes istemiyorum diyorsun.

gerçekten bu cihat kafasını anlamak çok güç , adamlar aklı mantığı tamamen bir kenara bırakarak savaşıyorlar.

hadi eskiden herkeste kılıç varmış , akıl mantık olmayınca cesaret ön plana çıkıyormuş o zaman cihat kafası işe yarıyormuş ama şimdi öyle değil gençler , devir aklı kullanma devri.

ama sen aklını kullanmıyorsun , eline kıytırık bi silah alıp israil'e kafa tutmaya kalkıyorsun sonra israil gazze'yi bombalıyor diye haberler geçiyor.

hayır bak uçağını düşürdük diye övünüyorlar , kafaya bak aq.ulan amcık adam o uçaktan 10 larca yapmış , istese daha da yapar.sen birini düşürürsün öteki gelir , hiç demiyorlar ki amına koyim böyle düşürmekle falan olmaz buna karşı bi savunma sistemi yapalım bi akılcı savaş stratejisi güdelim falan , yok aq yemin ediyorum nato kafa nato mermer.