bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı27
- milli maçı izlemeyen erkek3
- zall yüzünden gol yememiz2
- avustralyalıların iri yarı olması2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- bulgar uzunhavası2
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddaası2
- avustralya 0 türkiye 72
- adhdli amelia2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- kola bağımlılığı2
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan17
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- 9 haziran 2026 belfast olayları2
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- sözlükte yazmanın faydaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- bir şeyler söyle8
- evlilik vs bekarlık7
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması3
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- uysaljakoben12
- nataşalara para yedirmek9
- diyanetin abd'deki villaları16
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- arkadaşlar bakar mısınız14
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi7
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- kötü biri olduğunu bilmek10
- saraca finch house6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- true denilen yazar16
- kemal kılıçdaroğlu13
- aşk5
- kedi9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
Lise 1 dolaylarındayım. Cuma günüydü. Bütün dersler bitmişti. Ben Dilşah'a çıkma teklifine kalkıcam odaklı sınıf boşaltılmıştı. Millet bize ortam yapmıştı. En arka sırada yankılanan ergen kalını sesimle "Benimle çıkar mısın" dediydim. Zaten aracıma sorduttuğumda bana meyil biriktirdiğini çıtlamıştı. O yüzden fazla kanırtmadı. Japonluk gözleriyle oku verdi. Olumlu dönütü alır almaz da açılışı yapıp elini tuttum. ilk kez bi kızın elini yoğura yoğura tutuyodum. Tam bi tık öpücem, beden hocası mikrofona tükürdü. Yep.
"Tüf tüf. Sınıflarda kimse kalmasın. istiklal Marşı okunucak. Herkes törene!"
Ulu Önder! Biz törengili unutmuşuk! Beybileyt panik atağa kalktı ve "Ahey ahey" diyo.
Pantolumu çaktırmadan bakışladım. Vaş oldum. Kız eli tutmaktan ötürü değişime uğramış.
"Sen ilkten git. Beraber çıkarsak söz olur" dedim yalancıktan. Kız boyalandı gitti.
Bense düşüncelerimi geri vitese takıp fizik kurallarına uyumlu olmaya çalıştım. Hadi inş.
Gözlerimi kapadım ve evimizde asılı duran Kuran’ın konumunu gözümün önüne getirdim. Yüzde yüz çalışıyo. Dağlar yerle aynı hizaya geliyodu. Derken birden kapı açıldı ve hademe Satı içeri gir!. ikimiz de zıplatmalı korktuk.
"Nörün orda istiklal Marşı çalınıyo haydin" diyo. En arka sırada gözlerini kapatmış bir salo. Kim bilir ne düşündü amık. Hemen aldığım milliyetçilikle marşımıza doğru koşmaya başladım. Koridorlardan viraj alırken önümü ilikleyip pantolo da perdeleme çektim. Ok. Deparla bi çıktım okul kapısından, önümde rahat 800 kişi hazır olda! Önümü kapıyım şeyimi gizliyim derken merdivenlerden yuvarlanma olaylarım başladı mı! Korkma sönmez diyen 800'ler birden ulusal marşımızı bırakıp kahkaha atmaya başladı. Uğultular dedikodular kısa sürede tüm ilçeye yayılmıştı.
iki basamak ön takla, geri kalanları arka taklayla süsleyip artistik patinajla bitirdim. Okulun eksiksiz tümüne sağlam rezil olmuştum. Okula gelmeyen raporlu maks 10 kişiye zaten eklenerek anlatılırdı takla gösterisi. Töbe est.
Yerle yeksanımdan sonra 1 dakka önce aktive ettiğim sevgilimi bulmaya çalıştım. Kalabalığa attım bakışlarımı. Dont. Bütün sıra birden kaynamış, herkes AKUT gibi üstüme gelmeye başlamıştı.
Akşamsı eniştesi polis kız gibi davranışlar bana. Annesinin ilişkimizi öğrendiğini ve benden acil ayrılmak zorunda olduğunu cazladı. Ne alakaysa .mına koyim.
"Tüf tüf. Sınıflarda kimse kalmasın. istiklal Marşı okunucak. Herkes törene!"
Ulu Önder! Biz törengili unutmuşuk! Beybileyt panik atağa kalktı ve "Ahey ahey" diyo.
Pantolumu çaktırmadan bakışladım. Vaş oldum. Kız eli tutmaktan ötürü değişime uğramış.
"Sen ilkten git. Beraber çıkarsak söz olur" dedim yalancıktan. Kız boyalandı gitti.
Bense düşüncelerimi geri vitese takıp fizik kurallarına uyumlu olmaya çalıştım. Hadi inş.
Gözlerimi kapadım ve evimizde asılı duran Kuran’ın konumunu gözümün önüne getirdim. Yüzde yüz çalışıyo. Dağlar yerle aynı hizaya geliyodu. Derken birden kapı açıldı ve hademe Satı içeri gir!. ikimiz de zıplatmalı korktuk.
"Nörün orda istiklal Marşı çalınıyo haydin" diyo. En arka sırada gözlerini kapatmış bir salo. Kim bilir ne düşündü amık. Hemen aldığım milliyetçilikle marşımıza doğru koşmaya başladım. Koridorlardan viraj alırken önümü ilikleyip pantolo da perdeleme çektim. Ok. Deparla bi çıktım okul kapısından, önümde rahat 800 kişi hazır olda! Önümü kapıyım şeyimi gizliyim derken merdivenlerden yuvarlanma olaylarım başladı mı! Korkma sönmez diyen 800'ler birden ulusal marşımızı bırakıp kahkaha atmaya başladı. Uğultular dedikodular kısa sürede tüm ilçeye yayılmıştı.
iki basamak ön takla, geri kalanları arka taklayla süsleyip artistik patinajla bitirdim. Okulun eksiksiz tümüne sağlam rezil olmuştum. Okula gelmeyen raporlu maks 10 kişiye zaten eklenerek anlatılırdı takla gösterisi. Töbe est.
Yerle yeksanımdan sonra 1 dakka önce aktive ettiğim sevgilimi bulmaya çalıştım. Kalabalığa attım bakışlarımı. Dont. Bütün sıra birden kaynamış, herkes AKUT gibi üstüme gelmeye başlamıştı.
Akşamsı eniştesi polis kız gibi davranışlar bana. Annesinin ilişkimizi öğrendiğini ve benden acil ayrılmak zorunda olduğunu cazladı. Ne alakaysa .mına koyim.
Gündemdeki Haberler