bugün

nadia camukova

insanları dünyanın en zekisiyim diye kandırma teşebbüsünde bulunmuş, ve ne yazık ki bu eyleminde kısmi olarak başarıya ulaşmış insan.

kişisel bir not eklemek istiyorum. bu kişi hakkında ilk iddiaları zaman gazetesinde gördüm ve internette bir araştırma yaptığımda google arama motorunun bana türkçe kaynaklar dışında hiçbir kaynak vermediğini gördüm. yani kadını sadece biz biliyorduk ve dünyanın hiçbir yerinde adı geçmiyordu. bunun adı şarlatanlıktı. beni şaşırtmayan diğer bir detay ise, kadının sürekli okuduğu ve en çok beğendiği kitap olarak kuran'ı göstermesiydi. tabi bu durum zaman ve diğer islamcı gazetelerin işine gelmiş olacak ki, hemen boy boy haberlerini yaptılar. bakın sizin takmadığınız kuranı dünyanın en zeki kadını çok beğenmiş ne haber, demeye getirdiler. aslında bundan doğalda birşey yoktu. sürekli yeni gelişmeler ile güçlenen bilim karşısında, sabit değerlerin savunuculuğunu yapmak zordur. çünkü bilim değişkendir ve kendi doğru kabul ettiği değerleri bile sorgular güçsüzde yıkar ve siler. tabi dinci kesimin böyle zeki bir kadının desteğini almak çok büyük işlerine geldi ve bunda tereddüt bile etmediler. çünkü kendileri bile öylesine körü körüne ve araştırmadan inanmışlardı ki destekleyici bir kaynak geldiği zaman onun astı astarı var mı diye araştırmadan direk can simidi gibi saldırmışlardı. ama sonra ne oldu, foyaları meydana çıktı ve rezil oldular.

bakalım zaman gazetesi böyle bir sahtekarlığın yaşandığını ve kendilerinin fütursuzca buna çanak tuttuklarını söyleme cesaretini gösterebilecekler mi? hiç sanmıyorum. çünkü hayatlarını sabit değerlerini savunmaya adamış insanlar, hata yaptıklarını kabul etmeyi sevmezler.
güncel Önemli Başlıklar