bugün

mr robot

* hayatımız kozmik takvimin birer noktası değil midir? Shayla da öyle. Bir nokta. Hatta değil bile. Bir nokta gider, diğeri gelir. ölümüne şimdiden alıştığım için kendimden nefret ediyorum. belki bir sene sonra aklıma ara sıra gelecek. sonraysa bir hikayeden ibaret olacak. 'tanıdığım bir kız vardı, öldü' diyeceğim. beraberinde 'benim yüzümden öldü' cümlesiyle beraber.

* Mr Robot, E-Corp'un açığını bulmuş olabilir ama benimkini bulamadı. Bu kendimi korumamın tek yolu. onlara asla kaynak kodumu göstermemek, kendimi kapatmak. beni kimsenin bulamayacağı, kusursuz, soğuk labirentimi yaratmak.

bunlar gibi onlarca Elliot cümlesi kafamın içinde yankılanıyor hep. Adamı o kadar çok sevdim ki, kankam olsa bu kadar severim, o derece. 2. sezonu kötü demeyi de bırakın artık. anlayamadığınız için sevmiyorsunuz. demek sizin seviyenizin üstüne çıktı 2 sezonda. bırakın, zorlamanın anlamı yok. yanlış anlamayın, aptalsınız demiyorum. bakmakla görmek arasındaki fark gibi bir şey bu. bize göre gayet iyi gidiyor. her şey anlaşılır ve net.