bugün

2016 brezilya darbesi

Senato kesinlikle yanlış bir karar vermiş ve siyasi bir darbeye alet olmuştur. Bir ülke içerisinde Devleti yönetecek kişileri belirleyecek olanlar ne örgütlerdir nede devlete bağlı kurumlardır yalnız Halkın ta kendisidir.
Halk bilinçli değil, uyutuluyor safsataları ile Halkın iradesini gasp etmek isteyen terörist vandallar ise bilmeliler ki halk hayatla doğrudan mücadele verdiği için tüm ideolojilerden ve düşünürlerden daha bilinçli ve bilgilidir.

Eyy darbeci senato! Başkan bayan Dilma hırsız ise bu yalnızca onu bağlar. Ne iktidarda ki işçi partisini nede işçi Partisine oy vermiş kitleleri bağlamaz! Başkanı Anayasa doğrultusun da yönetimden uzaklaştırabilirsiniz. Suçu ispatlanmış ise ceza da verebilirsiniz. Lakin Brezilya Milletinin demokratik kararlarını, tercihlerini ve iktidarını yönetimden uzaklaştıramazsınız! Bir kişi hatalı ise yanlış bir şey yapmış ise bunun cezasını Millete, Demokrasiye ve iktidara kesemezsiniz. Bu Adalet değildir. Bunun adı Özgürlüğe, Bağımsızlığa ve Millete(Brezilya) vurulmuş adice bir darbedir.

Türekiye'li bir dindar olarak Samimi bir şekilde halkın darbeye karşı dik durmasını ve iradesinden taviz vermemesini arzu ediyorum.