bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek32
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- sude sendromu10
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- yagmurcu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması4
- kürt kızlarının güzel olması5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi5
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- yandaş basını okumak3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- en sevdiğiniz ayı3
- maide 82
- kemal kılıçdaroğlu6
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- melih gökçek13
- ben robot değilim tuzağı2
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- don don bey birader2
- akrostişli şiir7
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- 30 yaşına girmek6
- ekonomi2
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
- silver ile evlenecek erkek52
- kızları en güzel olan şehir13
- tulumba tatlısı7
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- ey insan3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- samed agirbas3
- bir şeyler söyle2
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sarapci koala58
- mauro icardi13
ilk kez, bu tür işlerle ( web sitesi, teknoloji vs. ) hiç uğraşmayan hatta pek bilgisi de olmayan kuzenimden duymuştum.
-Ya kozmik böyle böyle bişi varmış. Geçen bi arkadaş dedi. Çok para kazanıyoz falan dedi. Nasıl bişey o sen biliyosundur.
+Abi şimdi ilk kez duydum da bu dediğin bildiğin saadet zinciri. Bulaşma deyim ben sana. Olayı tam anlamadım ama hiç bulaşma.
Sonrasında bulaşmadı bizim kuzen de.
Geçtiğimiz yıllarda yarım dönem beraber okuma fırsatı bulduğum bir arkadaşımın da facebook'unda uzunca bir süredir aşağıdaki gibi yazılar paylaştığını gördüm.
#StandUpBeDetermined
#FightForTheOurFuture
Dedim ki "vaayy helal olsun bak, biz diyoduk bi şirket kurmak lazım falan diye adam heralde buna girişti. Konferanslar seminerlere falan katılıyo. Start up olcak heralde"
Neyse bu olay bu şekil devam etti. işte aynı etiketler altında farklı elemanlarla falan fotoğraflar. Hayır şimdi tipleri de görüyorum. Yani tamam start up'ın yaşı yoktur ama türkiye'de 30 küsürlerde yapılır genelde. Ulan elemanın yanındakiler 18-19 yaşında tüy bıyıklı tipler. Allah allah dedim nasıl bi iş yapıcaklar falan.
Sürekli böyle takım elbise giyinmeler falan. ( Askerden geldiğimden beri giyiyorum o nalet şeyi. ) Google'a "güzel kişisel gelişim sözleri" yazılarak bulunmuş söz paylaşmalar falan.
Sonra lan dedim bu işte bi sıkıntı var. Çocukla üniden sonra da hiç konuşmamışım falan. Açtım facebook'unu bakıyorum neler paylaşmış kimler beğenmiş falan. Krallll , Adaammmm etiketleri ile beraber bi elemanı etiketlediğini gördüm. Sonra baktım bu elemanın profiline Mega Holding'de bilmem neymiş adam. Neymiş la bu mega dedim. baktım zamanında kuzenimin bahsettiği tırıvırı.
Hay dedim sizin beyin damarlarınızı eşşekler yalasın.
Olum manyak mısınız böyle şeylere para kaptırıyonuz. Kafanız mı güzel ya. Sizi büyütürken ananız babanız süt yerine sıvı sabun mu içirdi size ?!
Bakayım ne zaman bu saçmalıkları bırakıp adam akıllı bir iş arayışına giricek. O zaman geri gelicem bu başlık altına sözlük !
-Ya kozmik böyle böyle bişi varmış. Geçen bi arkadaş dedi. Çok para kazanıyoz falan dedi. Nasıl bişey o sen biliyosundur.
+Abi şimdi ilk kez duydum da bu dediğin bildiğin saadet zinciri. Bulaşma deyim ben sana. Olayı tam anlamadım ama hiç bulaşma.
Sonrasında bulaşmadı bizim kuzen de.
Geçtiğimiz yıllarda yarım dönem beraber okuma fırsatı bulduğum bir arkadaşımın da facebook'unda uzunca bir süredir aşağıdaki gibi yazılar paylaştığını gördüm.
#StandUpBeDetermined
#FightForTheOurFuture
Dedim ki "vaayy helal olsun bak, biz diyoduk bi şirket kurmak lazım falan diye adam heralde buna girişti. Konferanslar seminerlere falan katılıyo. Start up olcak heralde"
Neyse bu olay bu şekil devam etti. işte aynı etiketler altında farklı elemanlarla falan fotoğraflar. Hayır şimdi tipleri de görüyorum. Yani tamam start up'ın yaşı yoktur ama türkiye'de 30 küsürlerde yapılır genelde. Ulan elemanın yanındakiler 18-19 yaşında tüy bıyıklı tipler. Allah allah dedim nasıl bi iş yapıcaklar falan.
Sürekli böyle takım elbise giyinmeler falan. ( Askerden geldiğimden beri giyiyorum o nalet şeyi. ) Google'a "güzel kişisel gelişim sözleri" yazılarak bulunmuş söz paylaşmalar falan.
Sonra lan dedim bu işte bi sıkıntı var. Çocukla üniden sonra da hiç konuşmamışım falan. Açtım facebook'unu bakıyorum neler paylaşmış kimler beğenmiş falan. Krallll , Adaammmm etiketleri ile beraber bi elemanı etiketlediğini gördüm. Sonra baktım bu elemanın profiline Mega Holding'de bilmem neymiş adam. Neymiş la bu mega dedim. baktım zamanında kuzenimin bahsettiği tırıvırı.
Hay dedim sizin beyin damarlarınızı eşşekler yalasın.
Olum manyak mısınız böyle şeylere para kaptırıyonuz. Kafanız mı güzel ya. Sizi büyütürken ananız babanız süt yerine sıvı sabun mu içirdi size ?!
Bakayım ne zaman bu saçmalıkları bırakıp adam akıllı bir iş arayışına giricek. O zaman geri gelicem bu başlık altına sözlük !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar