bugün

seovi

herşeyi kavradım sevgili seovi. an itibariyle başıma gelen, sol kesimden bir arkadaşımın başına gelse sanırım sağ kesme ibne derdi. ben öyle demeyeceğim. yani sol kesimden bir arkadaşımın ibne olabilme ihtimalini görmek istemiyorum, zira en iyi ihtimalle kitap okumuş adamdır diyeceğim.

ancak, doğu türkistanda katledilen on binlerce insanın hikayesine niye ekşi verdiğini anlamadım? mazeretin ne acaba? şu an onu düşünüyorum ben. inanır mısın kastım vicdanımı buldum elimi koydum senin bu saçma hareketini düşünüyorum. ya da belki de an itibariyle bana kızıp saldırdığın entrylerimle işin bitince bu yazıyı görecek kendinden utanacaksın.

niye mi? utanmalısın, çünkü o zulmü yapan da komünist, sen de öylesin (büyük ihtimalle) demek ki neymiş? zulmeden sadece emperyalizm değilmiş.

hani sana dedim ya, en iyi ihtimalle kitap okumuşsundur diye, lan geri aldım lafı mı iyi mi? okumadın sen kitap mitap. çünkü sanırım fikrin uğruna öldürülmüş, senin orda burda hasretlerle, göz yaşlarıyla andığın denizlerinin bir yerlerde, bu tarz zulm ve zalimlere karşı savaştığını okumadın sen. ben okudum sen okumadın. neden mi? çünkü sen bir gerizekalı dolma bibersin. içini sikle doldurmuşlar senin.

al sana hitaben bir entry doya doya ekşile.

not: o hariç hiç bir sol kesimden insan üstüne alınmasın, bir çoğunuzun dürüst olduğuna siz tınmasanızda allah huzurunda şahidim ben.

not2: niye durdun len bekliyorum devam et. çorba seni.