bugün

suicide squad

Çok güzel bir film olabilecekken vasatın altında kalmış bir film.Muhtemelen senaryosunun aceleciliğinden dolayı böyle.Joker karakteri ismail abi giyindirilmiş,planlaması olmayan bodoslama işler yapan başarısız bir mafya babası olmuş.Kötü olan karakterler yeteri kadar kötü olamamış.vicdansız puştlar olmak yerine aslında iyiler ama kötü işler yapıyorlar kıvamında bişi ortaya çıkmış.senaryoda mantık hataları oldukça çoktu.
--spoiler--
harley in geri dönüşü çok saçmaydı.joker senin beynindeki bombayı zaten halletti.sen kötü karaktersin üstüne üstlük bir lafıyla ölümü göze aldığın sevgilin ölüyor ve sen doğru dürüst üzülmüyorsun.
manasız bir ekip aşkı vardı bunlarda.bunlar kötüler bi kaç saattir birlikteler ancak alevler çıkaran arkadaş ailem diyo bunlara film sonlarına doğru çok çok saçmaydı.
kıvırtan cadı olan hatunun bu kadar kolay abisini çalması çok saçma ve mantıksızcaydı.
jokerin plansız iş yapması ve bir felsefesinin olmaması ya da gösterilmemesi daha da mantıksızcaydı.
başlarındaki askerin barda onları kontrol eden aleti kırması çok saçmaydı.zaten kurtarmak için küçük bir ihtimal var sen onu da aleti kırarak sıfıra indiriyorsun sonuçta onlar kötü adam.ama ne alakaysa hepsi bundan etkileniyor.

--spoiler--