bugün

çağrı taner

bu arkadaş tahminim fuat avni ya da umut kaya gibi. yani şahıs ismi kullanıyor ancak birden çok kişinin kullandığı bir oluşum. mesela umut kaya bir adamın adı ama grup olarak da o ismi kullanıyorlar. neyse lafı uzatmıcam.

ben bu adamlar kadar hayatımda boş beleş birini yemin ederim görmedim.

yönettikleri 'bazı' sayfaları paylaşayım :

https://twitter.com/incikeps
https://twitter.com/cagritaner
https://twitter.com/huzunluponcik
https://twitter.com/PicSesin
https://twitter.com/Evseksisi
https://twitter.com/ogrenciicsesi
https://twitter.com/erkeekicsesi
https://twitter.com/ismailabimm
https://twitter.com/sensusezik
https://twitter.com/tuhaafamagercek
https://twitter.com/peelinsu
https://www.instagram.com/dizifilmreplikleri/
https://www.instagram.com/cagritaner/
https://www.instagram.com/huzunlubirponcik/
https://www.instagram.com/futbolsokagiii/
https://www.instagram.com/saykodelipaylasimlarr/
https://www.instagram.com/erkeklerinicsesi/
https://www.instagram.com/sensusezik/
https://www.instagram.com/ogrencilerinicsesi/
https://www.instagram.com/tuhafamagercekbilgilerr/
https://www.instagram.com/twitterfenomenleri/

dikkat edin profillerde yazılan biografilerin çoğu aynı. 'kızlar instagramıma beklerim, reklam için dm' falan. bu adamlar -reklam hariç- gerçekten bu işten bir kar elde etmiyorsa yemin ederim akıl ve ruh sağlıkları bozuktur.

sen twitter facebook ekşi sözlük inci sözlük instagram bırakma her yerde birilerini takip et, komik paylaşımları al kırp kendi orijinal hesabından paylaş. ondan sonra de ki 'erkeklerin bilmem ne durumlarını paylaştığım şu sayfayı da takip edin arkadaşlar'. o profile gir o da aynısını 'kızlar için şu sayfamız var' yazısını yazsın. oraya gir o da bir başka yere gönderiyor. ve her sayfa aynı paylaşımları yeniden paylaşıyor. yani atıyorum, @cagritaner in paylaştığını @huzunlubirponcik de paylaşıyor. @huzunlubirponcik in paylaştığını 3 dk sonra @cagritaner de paylaşıyor. kısacası adamlar aynı şeyleri 15 farklı sayfada paylaşıyor, yetmiyor hepsi için birer instagram ve snapchat hesabı açmışlar. oralardan da ekran fotosu çekerek yine aynı paylaşımları -ki bunlar onun bunun türlü ince zekasıyla yazdığı yazıların hırsızlığı- ekran fotosu çekerek paylaşıyor. yani herif facebook-twitter-instagram-snapchat de aynı şeyleri toplam 40 defa paylaşıyor ve her gün elinde telefon yeni paylaşımları kovalıyor.

bu kadar işsiz olunmaz. eğer bu kadar işsizsen, facebook sponsor olmuş olmalı ki her beğeniye 5 tl gönderilsin hesabına. bu kadar gereksiz bu kadar boş bu kadar içi kof insan daha görmedim. insan diyorum insanlar olacak aslında o. çünkü çağrı taner diye bir isim var tamam da bunu 20 kişi falan kullanıyor amk. herifin sürekli belirttiği ve gerçek olduğunu düşündüğüm tek şey samsun'da yaşaması. başka bir bilgi yok.