bugün

suicide squad

romantik komedi aşığı bir kız olarak bu tarz filmleri pek izlemem. ama bu sevimli geldi izledim.sonra bu tarza ilgi duymaya başladım batman süperman ıvır zıvır . bu yüzden biz de üç beş eleştirelim dedim .

film konu olarak akıcı yer yer tatlı, oyuncular süper ama bu kadar klişe ve mantık hataları en dandik pembe dizilerde bile yok .sonunu gerçekten bir liseli hazırlamış gibiydi. üstelik malzemesi en bol herif olan joker çok az gösterilmişti. kötülerin filmlerde aslında iyi eğilimli olmaları veya aşık olmaları beni çok cezbetse de genele ve tarihe baktığımda mantıksız geldi. kötü adam demişsiniz ama bunlar resmen kaotik iyi. filmi izlerken batman sistemin orospusu olmuş yemlenmiş bir karaktersiz gibi gelmeye başlıyor. kişileri tek tek incelersek ;

amanda waller ; bu karaktere çok sevsem de viola davis hiç olmamış . the help filminin etkisinde mi kaldım bilmiyorum ama kadında fazla vicdanlı,sevecen , müşfik bir aura var adile naşit etkisi yaratıyor resmen . bir ara deadshot ı bağrına basacak sandım. bu kadının sistem adamı olması dışında kötülerden daha acımasız olması gerekmiyor muydu . o havayı verememiş .

rick flag;bu adamda da aşık, karakterli,güçlü asker havası alamadım. pek mert durmuyor . yanlış bir oyuncu olmuş.sanki uğraştırmayın beni savaşla, sorunlu karıyla. zengin piçi oktay gibi club a gidip havamızı bulalım temalı bir korkak bir aurası var .

deadshot: kötü karaktere will smith olmuş mu hiç. izlerken çok zevk aldım ama adamdan adamlık olgunluk fışkırıyor. yani batman bile ben ettim sen etme ağabey diyecek diye bekledim .

harley quinn; işte benim favorim. margot robbie'nin normal hali, tarzı o kadar ruhsuz ,sıkıcı ve yaşından büyük duruyordu ki beğenememiştim bir türlü ama o harley quinn hali nedir öyle arkadaş bundan sonraki hayatına öyle devam etsin çıtırık, seksi, kırılgan, çılgın, acımasız,aşık hepsi bir arada . normal üstü hoş bir kadınken dünyanın son harikası kıvamına dönüşüveriyor filmde .

el diablo : bu herifin neresi kötü .prenses elsa gibi dolanıyor ortalıkta yavrum . karlar ülkesi seyredenler ne demek istediğimi anlayacaklar.

kaptan bumerang ; kalitesiz espriler yapan üçkağıtçı kayınbirader havasındaydı sevemedim.

killer croc : buna da fantastik dörtlüdeki taş adam havası vermeye çalışmışlar. geri planda ama rahatsız etmeyen, önn plana çıksa sevilebilecek bir karakterdi.

enchantress ; evet cara delevigne'nin korkutucu cadımtrak bir havası var. ama azıcık da rol kabiliyeti olur insanın.resmen ciddiye alamadım izlerken.

katana ; ırkçılık gibi olmasın ama uzakdoğulu soğukluğu barındıran bir karakter bayılmadım.

joker; heath ledger'ı hiç izlemedim. dediğim gibi uzağım bu filmlere ama biraz aşinalık da var o jokerin daha olgun halini oynuyor jared leto da daha genç ve piç öyle kabul etmek lazım. çok da şey etmeyin yani.harley asit çukuruna düştükten sonra bırakıp gidecekken saniyelik insafa gelişi ve atlayışı çok seksiydi . benim aşk için içindeki iyiyi çıkaran, dönüşen erkek karakterlere zaafım var. kerem bürsin sendromu herhalde .

eyyorlamam bu kadar. spoiler adı altında vermiyorum zaten çoğu fragmanda olan anlaşılabilecek şeyler .