bugün
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz5
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- putin türkmüş11
- giysi fiyatlarının uçması6
- trileçe3
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- en gıcık olunan şoför tipleri5
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- true'nin libidosu neden yüksek7
- türkiyeli olmak4
- ince memed4
- true'nin acile kaldırılması9
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- sonsuza kadar yaşamak3
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- patlayan şekerli matcha2
- türk vatandaşları türktür8
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- osuruktan şiirler41
- tek adam4
- mahalle kültürünün yok olması4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- sözlük erkeklerinin şortları2
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- dinci şairler4
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- ilk öpüştüğüm kız6
- babülmendep boğazı2
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- kill bill vol 33
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- vexillarius the slayer3
- devlet bahçeli3
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- burası instagram değil sözlük4
- rus milfi3
- dünya asla vazgeçme günü4
- mokv öldü mü2
- ben geldim kerkenezler18
- bebek katili4
- claudian clouds22
- gut hastalığı2
asgari ücrettir.
yeni mezun mühendisler (yazılım alanı için konuşuyorum) okulda öğrendikleri yarım yamalak bilgiler ile gerçek hayatta bir yazılım firmasında uygulama geliştirmesinin imkanı yoktur. zaten okulda öğretilen ile piyasa da aranan eleman özellikleri arasında dağlar kadar fark var. kişi bu alanda ilerleyecekse mezun olduktan sonra en az 1 yıl (gerçi bir yıl çok az ama) aşırı şekilde yazılım kasıp piyasa da duyulan ihtiyaçları karşılayacak hale gelmeli.
bilgisayar mühendisliğinden mezun olanları görseniz, halleri içler acısı. daha bir .c dosyası derlemeyi bilmeyip piyasa yüksek maaşla çalışma hayalleri kuruyorlar. gerçi hepsi değil ama çoğu bu seviyede.
ama asıl suçlu onlar değil, eğitimi bu denli kalitesiz hale getiren, sayısal bilgisi olanı mühendis yapan eğitim sistemidir.
yeni mezun mühendisler (yazılım alanı için konuşuyorum) okulda öğrendikleri yarım yamalak bilgiler ile gerçek hayatta bir yazılım firmasında uygulama geliştirmesinin imkanı yoktur. zaten okulda öğretilen ile piyasa da aranan eleman özellikleri arasında dağlar kadar fark var. kişi bu alanda ilerleyecekse mezun olduktan sonra en az 1 yıl (gerçi bir yıl çok az ama) aşırı şekilde yazılım kasıp piyasa da duyulan ihtiyaçları karşılayacak hale gelmeli.
bilgisayar mühendisliğinden mezun olanları görseniz, halleri içler acısı. daha bir .c dosyası derlemeyi bilmeyip piyasa yüksek maaşla çalışma hayalleri kuruyorlar. gerçi hepsi değil ama çoğu bu seviyede.
ama asıl suçlu onlar değil, eğitimi bu denli kalitesiz hale getiren, sayısal bilgisi olanı mühendis yapan eğitim sistemidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar