bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- göbeksiz kadın kalmaması4
- patrona kurulmak2
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- göbek eritme taktikleri5
- teen slasher film klişeleri6
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- yazar k2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi3
- amfetamin4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- fas4
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- çay koymak mı katmak mı8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- netflix üyelik iptali2
- ariel şaron2
- gulmekicinyaratilmis4
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- irmik helvası6
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- risale-i nur2
- sosyal medya2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- kemal kılıçdaroğlu15
- bolu dağı geçişi2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- gogol bordello2
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
yil icinde birden fazla fuar alaninda 30'ar 40'ar fuarin gerceklestigi, erkeklerin kizlari kizlarin da erkekleri suzmedigi (tr den ve diger avrupa ulkelerinden farkli olarak) ama yabancilara yiyecekmis gibi bakildigi, fast food'da kfc nin cok sevildigi tuttugu, taksi soforlerinin beyaz eldiven taktigi ve taksilerin cok ucuz oldugu, bos zamani olan mekanlarin bulunmadigi her yerin her daim kalabalik oldugu, otel standartlarinin yuksek oldugu, sokaklarda ingilizce bilmenizin ise yaramadigi, -tipki bir akdeniz sehri gibi- yazlari nemli ve sicak olan, kislari soguk gecen(son 10 yilda ilk defa 2008de kar yagmistir) baharlarinda da her daim yagmur yagan, birbirinen farkli mimari yapilari olan devasa muhtesem gokdelenlere sahip canli civil civil her taraf elektrikli suslerle dolu(elektrik ucuz anam su da ucuz. aslinda su ucuz degil cok cok ucuz bedava gibi) cok sevdigim, bir sehir.
yer yer lagim kokan, sokaklara yine sokaklarda pisen yemeklerin kokusunun sindigi, metronun hinca hinc dolu oldugu ve pis kokularin yayildigi(dogal olarak nerde cokluk..), ekonominin son yillarda akilalmaz sekilde buyumesine karsin halk arasindaki derin ucurumlarin gozardi edilemeyecegi pislikten gecilemez mahallere sahip olan mide bulandiran sizi bu acidan zaman zaman rahatsiz eden bir sehirdir ayni zamanda.
yer yer lagim kokan, sokaklara yine sokaklarda pisen yemeklerin kokusunun sindigi, metronun hinca hinc dolu oldugu ve pis kokularin yayildigi(dogal olarak nerde cokluk..), ekonominin son yillarda akilalmaz sekilde buyumesine karsin halk arasindaki derin ucurumlarin gozardi edilemeyecegi pislikten gecilemez mahallere sahip olan mide bulandiran sizi bu acidan zaman zaman rahatsiz eden bir sehirdir ayni zamanda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar