bugün

fatih terim

şöyle ki şansal büyükanın söylediği üzre takımda hocasına tavır alan oyuncu var falan filan.yani bu kısımda sıkıntı var bi kere.

ikincisi arda oynadığı ülkede zaten zor günler yaşıyor bide siz onların önünde o adam aşağılarsanız yuh size.adamlar bizim evladımızı bizden savundu maçta.

üçüncüsü takımın pres denen şeyden haberi yok sadece yer dolduruyor ispanyadan yediğimiz 3. golde ispanya 24 pas yaptı ve top 1 dk onlarda kaldı biride doğru düzgün topa koşmadı.

dördüncüsü bu adam bence de gereğinden fazla kazanıyor ama kazanınca imparator kaybedince im"para"tor ilan ediliyor.böylede dönek bir toplum yapılanması var.

beşincisi adamın damadı ve kızları locadan maç seyrederken laf atılmasına yorum bile yok zaten.

altıncısı şimdi böyle laf ettiğiniz bırak dediğiniz adam 2008 de çeyrek final oynarken.bu sene takımı ipten alarak turnuvaya katılırken baş tacı ediliyordu 2 maç kaybedince ona ve takıma küfürler diziliveriyor.böylede yavşak bir toplum yapılanması var.

son olarak bize nihat gibi semih gibi tuncay şanlı gibi ruhlu adamlar lazım tuncayın koşup hakeme bayrak yetiştirmesini son dakikalarda kaleye geçip allahım yardım et deyişini unutamam.

eğer adam gibi oynasaydı bu kadro kimse toz kondurmazdı ama koşmayıp adam izlerseniz olmaz işte o iş öyle.