bugün

fatih terim

Babacan
Gönül-ömer toprak-yalçın ayhan-caner erkin
Topal
Hakan-oğuzhan
Volkan şen-emre mor
Burak

Bu kadronun ilk on birimiz olması, disiplinli ve çabuk bir futbol oynamamız gerekirdi. Her şeyin farkındasın ama egon yüzünden bu gerçekleri görmezden geldin, galatasaraylı olduğun için vasat selçuk ve hakan balta'yı oynatıyorsun, yetmezmiş gibi damadının temsilciliğini yaptığı benli şişkoyu da berbat performansına rağmen orta sahaya koydun, oyundan bile çıkarmadın.

Sen türkiye'nin, yeni türkiye'nin bi portresisin benim için. Egon, adam kayırman, kokuşmuş ailevi-ticari ilişkilerin(ahbap çavuş kapitalizmi)...üstelik senelik 4 milyon euro alıyorsun bütün bunlar için. Milli takım teknik direktörlüğü bir onur görevidir, fikrimce para almaksızın gerçekleştirilmesi gerekir ama sen bütün milli takim teknik direktörlerinden daha çok para alıyorsun, ne için? Yukarıda yazdıklarımı bize yaşatmak için.

Ben bir türk olarak bunları kaldıramıyorum, kokuşmuş yagma düzeninizden iğreniyorum, vatansever bir adam olarak senin zihniyetinle mücadele etmek için kendi hesabıma elimden geleni yapacağım, ömrüm boyunca.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026