bugün
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması29
- ecevit denince akla gelen şeyler22
- miçotakis'in bm de türkiye mesajı5
- orospu çocuğu abdullah öcalan4
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı14
- mustafa kemal atatürk3
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak8
- cedidacer7
- cuma günü akşam tek başına yapılacak aktiviteler6
- ölüm orucu5
- allah bize salat etti3
- simko315
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- nick vermeden bir yazara seslen5
- manifest6
- rakıya verilen paranın göze batmaması5
- sözlükte ki türk düşmanları10
- türkiye 0 7 fransa5
- memduh bashgan10
- ölen birini özlemek2
- çok şükür ki atatürkçü ve tırk değilim5
- dişimi acaba lan bu2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- türk olmayan türkler5
- bir diktatörü diktatör yapan şeyler7
- true'nun silik olması2
- ligin ilk ikisinde amedspor'un ve cimbomun olması3
- peçe2
- meksika açmazı macerası7
- israil azerbaycan kardeşliği4
- türklerin dinsiz bir millet olması4
- pkklı aileleri2
- tarih kitaplarının aşırı yalandan ibaret olması4
- roman çöpü hagi4
- siber devrim2
- hewal ebo6
- kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek6
- esat oktay yıldıran3
- devşirme orta asya köpeği memduh4
- bölücüye sövdük diye çaylak olmak3
- kürt memduh4
- etzincan kürdü memduh4
- özel sektör vs devlet sektörü3
- durumumuz kudretlidir3
- sorgulama dürtüsü2
- marisa tomei2
- amedspor'un kürt milliyetçisi bir takım olması3
- kredi kartı borcu3
- filenin balonları3
- s'i l v'e r m'i s t7
o kitaplarda peygambere ve allah'a yönelik bir sürü iftira ve hakaret var. Kur'an'da namaz geçmez ki zaten, kur'an'da sizin namaz diye bildiğiniz şey Salâttır. Ve ayrıntılı bir şekilde anlatılır. Kur'an'da teferruatları bulamazsınız çünkü onları sizin sözde alimleriniz sonradan uydurmuştur. Ve ayrıca şunu da söyleyeyim; mezheplere göre namaz kılmak mümkün değildir. Çünkü ayağını nasıl tutacağından tut, elini nereye koyacağına kadar bir sürü çelişkili rivayet vardır. Zaten mezhepler baştan aşağı birbirleriyle çelişirler.
soru aynen şuna benziyor: madem kur'an her şeyi açıklıyor, öyleyse bana müziğin haram olduğunu kuran'dan kanıtlasana?
tıpkı bu mantık. adam müziğin haram olduğunu uydurmuş, veyahut da kendi mezhebine göre haram, gelip bana müziğin haram olduğunu kuran'dan delillendirmemi istiyor. e be ileri zekalı, e be mukallit herif, kuran'a göre müzik dinlemenin bir sakıncası yok ki. Bu tamamen sana kalmış bir şey.
mesela başka bir mezhepten olsaydın muhtemelen şu soruyu soracaktın: madem kur'an her şeyi açıklıyor, öyleyse bana midyenin haram olduğunu kuran'dan kanıtlasana?
kardeşim siz kuran'ı okumayıp duvarlara astığınız ve din deyince aklınıza nihat hatipoğlu geldiği için islam konusunda çok cahilsiniz. bilmediğiniz bir şeyi körü körüne savunuyorsunuz. ''neden allah'a inanıyorsun?'' diye sorsam büyük ihtimalle tatmin edici, mantıklı bir cevap vermekte zorlanacaksınız. Çünkü siz zann ile iman'ı birbirine karıştırmışsınız. Bunu neden karıştırdınız? çünkü ortalıkta bir sürü hurafe var. ortalıkta bir sürü din tüccarı var.
bakın şimdi...
Allah kuran'da her şeyi açıkladığını söylüyor. ama tabii ki kendi uydurduğunuz saçmalıkları kuran'da bulamazsınız. islam için gerekli olan her şey kuran'da anlatılır.
allah kuluna yetmez mi?..
soru aynen şuna benziyor: madem kur'an her şeyi açıklıyor, öyleyse bana müziğin haram olduğunu kuran'dan kanıtlasana?
tıpkı bu mantık. adam müziğin haram olduğunu uydurmuş, veyahut da kendi mezhebine göre haram, gelip bana müziğin haram olduğunu kuran'dan delillendirmemi istiyor. e be ileri zekalı, e be mukallit herif, kuran'a göre müzik dinlemenin bir sakıncası yok ki. Bu tamamen sana kalmış bir şey.
mesela başka bir mezhepten olsaydın muhtemelen şu soruyu soracaktın: madem kur'an her şeyi açıklıyor, öyleyse bana midyenin haram olduğunu kuran'dan kanıtlasana?
kardeşim siz kuran'ı okumayıp duvarlara astığınız ve din deyince aklınıza nihat hatipoğlu geldiği için islam konusunda çok cahilsiniz. bilmediğiniz bir şeyi körü körüne savunuyorsunuz. ''neden allah'a inanıyorsun?'' diye sorsam büyük ihtimalle tatmin edici, mantıklı bir cevap vermekte zorlanacaksınız. Çünkü siz zann ile iman'ı birbirine karıştırmışsınız. Bunu neden karıştırdınız? çünkü ortalıkta bir sürü hurafe var. ortalıkta bir sürü din tüccarı var.
bakın şimdi...
Allah kuran'da her şeyi açıkladığını söylüyor. ama tabii ki kendi uydurduğunuz saçmalıkları kuran'da bulamazsınız. islam için gerekli olan her şey kuran'da anlatılır.
allah kuluna yetmez mi?..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar