bugün
- tai lung17
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması17
- sözlüğün en şişko kadın yazarı5
- ameliyat olmak16
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- sözlük kızlarının şişko olması4
- ulusalcılar5
- sözlük kızları neden böyle değil sorunsalı4
- hoşgörü dini islam11
- ateist dövmek11
- kemalistler16
- denize girmek4
- raikagetokatlayan3
- türklerin pis olması8
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum5
- velvet52
- ümmetçiler4
- bu hesap gizlidir3
- erector dedemiz5
- ona bir cümle bırak10
- yakışıklı olmanın faydaları5
- velvet hanımkızımız8
- chp de 26 il başkanının görevden alınması2
- 0 0 719
- aktif gay3
- kylie jenner4
- seni ne mutlu eder sorusu4
- ahmet burak erdoğan8
- almanya milli futbol takımı2
- hergün dondurma yenir mi4
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- fatır suresi 41 ayet3
- sarapci koala4
- tl4
- aşure vs waffle8
- israil10
- muşlettin amca2
- türkiye14
- kemalist dünya27
- türk kahvesi eşlikçisi6
- akepede kliklerin savaşı11
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak5
- iremga3
- bugün ne yaptınız6
- futbol33
- kylian mbappe2
- kürtler sizden nefret ediyor5
- rüyalar gerçek olsaydı3
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- donsuz bedevi6
bizim mahallede miço abi var, inönü inönü olduğu zaman, alen in kapalıya ölümüne üçlü çektirdiği zamanlar, miço abi sivas beşiktaş maçında sivas ın hocası bülent uygun a ayakkabısını fırlatmıştı. o akşam semte tek ayakkabıyla dönmüştü. koltuk değneği var üstelik. hep o gelir aklıma. oturduğum semtle dolmabahçe arasında minumum 25 km mesafe var. beşiktaş yine şampiyonluğa oynuyordu... akhisar maçını izliyorum serdar kurtuluş ağlıyor, neyine ağlıyorsun ulan dedim. miço abi koltuk değnekleriyle, fakirliğiyle, yalınayak sevdi beşiktaş ı. siz 5 puan öndeydiniz o yüzlerce eksilenmiş. ondan daha mı çok seviyorsunuz beşiktaş ı? geçin bunları. çocukluk arkadaşım var, beşiktaşlı, kardeşim gibi sevdiğim, beni en çok seven insanlar beşiktaşlı, taraftarı cefakarın tillahı...adam kalkmış kollarını açıyor, hakem pen6 çalınca gülüyor. sen kimsin ulan 7 senedir şampiyonluğu özlemle beklemiş, hunharca arzulamış, o yılların ızdırabını çekmiş insanların umutlarına gülüyorsun! ayıptır. şenol hoca yı ayrı severim ama bu adamı oynatma. hain bu herif.
maç seyrederken yanında durulmayacak kadar ağır galatasaraylıyım. bu sene beşiktaş şampiyon olmazsa ve bizimkiler beşiktaş tan puan alırsa çok kanıma dokunur. galiz küfürler ederim podolski ye, selçuk a, umut a, chedjou ya...
bir ricam var taraftardan:
çok ortak yönümüz var ölümüne seviyoruz tamam lan da arada kendinizi kontrol edin olum. akaretler den dolmabahçe ye kadar fener e küfür etme işini bi bırakın abi, ablam fenerli. geçen ordan gelirken fener e ettiğiniz küfürleri geldi isyan ederek anlattı. mesele fener meselesi değil. yapmayın arkadaş sokakta şu küfür, ana bacı olayını. insanlar rahatsız bu durumdan. biz de rahatsızız. sonuçta herkesin ailesi ordan geçebilir. yanlış. inşallah bu konuda daha hassas olunmalı.
ha bir de şunu söyleyim: arkadaşım çalışıyor zuma restorantta. ben kapısından geçmedim ama beşiktaşlı olsam hiç durmam. gidin. ortaköy de. gomez, atiba, sosa hepsi ordalar izin günlerinde. oturun çay kahve için. destek verin. burda satır satır küfür yazmakla bi katkınız olmaz...
maç seyrederken yanında durulmayacak kadar ağır galatasaraylıyım. bu sene beşiktaş şampiyon olmazsa ve bizimkiler beşiktaş tan puan alırsa çok kanıma dokunur. galiz küfürler ederim podolski ye, selçuk a, umut a, chedjou ya...
bir ricam var taraftardan:
çok ortak yönümüz var ölümüne seviyoruz tamam lan da arada kendinizi kontrol edin olum. akaretler den dolmabahçe ye kadar fener e küfür etme işini bi bırakın abi, ablam fenerli. geçen ordan gelirken fener e ettiğiniz küfürleri geldi isyan ederek anlattı. mesele fener meselesi değil. yapmayın arkadaş sokakta şu küfür, ana bacı olayını. insanlar rahatsız bu durumdan. biz de rahatsızız. sonuçta herkesin ailesi ordan geçebilir. yanlış. inşallah bu konuda daha hassas olunmalı.
ha bir de şunu söyleyim: arkadaşım çalışıyor zuma restorantta. ben kapısından geçmedim ama beşiktaşlı olsam hiç durmam. gidin. ortaköy de. gomez, atiba, sosa hepsi ordalar izin günlerinde. oturun çay kahve için. destek verin. burda satır satır küfür yazmakla bi katkınız olmaz...
Gündemdeki Haberler