27 nisan 2008 galatasaray fenerbahçe maçı

kalli, fenerbahçe taraftarı ve pfdk iş birliği ile seyircisiz oynanması muhtemel maç.

şöyle ki;

*kalli'nin etkisi: tsl'nin 30. haftasında oynanacak 12 nisan 2008 galatasaray trabzonspor maçı'nda yine akla zarar oyuncu tercihleriyle tribündeki taraftarların çileden çıkmasını sağlayacak ve çileden çıkan taraftarlar çirkin ve kötü tezahüratta bulunmak zorunda kalacak.

*fenerbahçe taraftarının etkisi: tsl'nin 31. haftasında atatürk olimpiyat stadı'nda oynanacak 20 nisan 2008 ibb spor galatasaray maci'nda galatasaray taraftarı gibi tribünden çirkin ve kötü tezahüratta bulunarak.

*pfdk'nın etkisi: pfdk, 12 nisan 2008 galatasaray trabzonspor maçı'nda galatasaray taraftarı'nın kalli yüzünden çileden çıkarak yaptığı çirkin ve kötü tezahürat yüzünden galatasaray kulübü'nü uyaracak ve istanbul BÜYÜKŞEHiR Belediyespor - gALATASARAY maçı'nda çirkin ve kötü tezahürat fiili aynı sezon içinde ikinci kez tekrar edildiğinden "1 RESMi MÜSABAKAYI SEYiRCiSiZ OYNAMA CEZASI" kararı verecek.

not: burada kesinlikle fenerbahçe taraftarı'na giydirme yapılmamıştır. fenerbahçe taraftarı pfdk'nın verdiği saçma sapan cezayı vurgulamak için sembolik olarak kullanılmıştır. giydirme pfdk'ya ve kalli'yedir.

***daha iyi anlaşılması için lüften bakınız;***

***http://www.tff.org/defaul...ageID=246&ftxtID=3599***