bugün
- uludağ sözlük çeteleri10
- en boktan on yıl7
- anın fotoğrafı14
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- ya arkadaşlar ben de çete aççam3
- altın oran kaş2
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- kuran ı kerim meali4
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- amirim2
- ütü6
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- yüksek sesle gülmek6
- çipli top2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- gammaz başı geldi2
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- hırvatistan14
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- true neden çaylak sorunsalı2
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- red flag erkek listesi9
- aleyna tilki3
- seri gizli artı oy veren melek5
- menemen9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- anın görüntüsü14
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- nöbet5
- ölüm9
- kral kaybederse4
- dr pimple popper3
- japonya24
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ogün samast3
- arnavutluk3
- memati baş3
- insanlara laf anlatmak3
- ismet pürmüz2
- türk müsün türkiyeli misin12
- velvet11
- ekonomi3
- en uzun mesafe4
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
Yaşım 12 Galiba. Sınıfta nev isminde, uzun boylu, mavi veya yeşil ( yazar burada hatırlamamakta ) gözleri olan bir kız var. Nasıl hoşlanıyorum bir gör. Bende sınıfın yaramazlarındanım. Sürekli hocalar tarafından dayak manyağı oluyorum. Tabi sınıf önünde. Hayır yaptığım birşeyde yok. Kah arkadaşımla güreşmişim kah ödev yapmamışım. Tabi kız bunları görüyor felan şansımın olmadığını bende biliyorum ama hayal işte. Şimdi düşünüyorumda o kadarda güzel değilmiş be ( 1 gülüyor 2 yavaşça susuyor 3 ağlıyor ). Neyse bir gün beden dersi oluyor. Bizim yarmanlar basket topu ile futbol oynuyor. Hatırlarımda okur bir keresinde yüzüme gelmişti son hız bir basket topu. Tarif edilemez. O yüzde bıraktığı karıncalanma hissi, anlayamazsınız. 1 hafta boyunca yanağım seğirmişti. Bak yine konudan çıktım. Tamam be toparlıyorum. Ben dersimi aldığım için yanaşmıyorum erkek kısmına. Kızlar elim sende gibi bir oyun oynuyor. Bir kaç arkadaşımla oynayalım diyoruz. Nev'de oynuyor tabi. Herkes mutlu felan. Nev ile iletişim kurmak istiyor küçük manyak. Arkasından yaklaşıyorum ve öküz gibi itiyorum. Kız yüz üstü düşüyor. Șlak diye bir ses. Kızın boynu kopuyor resmen. Sanki arkasından kamehama yapmışım. Herkes toplanıyor. Özürümü diliyorum ve son hız kaçıyorum. Nev ağlıyor. Ardından kızlar gelip beni linç ediyorlar.
Ondan sonra hiçbir insana el şakası yapmadım ama ders acı oldu be. Hem dayak ye hem sevdiğin kıza karşı tüm şansını kaybet.
Ps: Küçükken hiç şansım yok idi sevgili okurum.
Ondan sonra hiçbir insana el şakası yapmadım ama ders acı oldu be. Hem dayak ye hem sevdiğin kıza karşı tüm şansını kaybet.
Ps: Küçükken hiç şansım yok idi sevgili okurum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar