bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- ben geldim laleler3
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- oğlum o senin yengen yengen2
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- dinozor döner2
- para5
- dünyanın tersine dönmesi5
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- hangi manifest kızısın4
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- yorgun mermi19
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- tavuk sevmemek5
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- cansever4
- gocu5
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- gıyasettin nerede sorusu3
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- 9 ağustos 20262
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- dolar3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- fairuz3
- etek giyen erkek10
- galatasaray10
- sözlüğün içinden geçmek2
- bikbik hanfendi3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- sürekli dizi6
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- güzel kadın3
- yeni zelanda ya gitmek5
- 20192
- karadağ2
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- muşlettin amca4
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- laptop4
- durmaması gereken yerde duran insan2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- birol güven2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak3
- dünya3
- milli piyade tüfeği2
Volvox tarzı cafeplus ötesi gerçek yazılımları var elbet..
Yoksa cafeplus'ı yazmak bir mesele değil bir yazılım mühendisliği değildir..
Zira akınsoft'un mottosu "software engineering" olunca cafeplus'ı o mertebede göremiyorum üzgünüm..
Benim merakım, volvox vb programların nasıl olduğudur sadece.. Nasıl çalıştığıdır, aynı amaçla yazılmış muadilleri ile karşılıklı durumu beni ilgilendiriyor..
Bunun üzerinden yorum yapabileceğim çünkü..
Robot cafe konusuna gelirsek, gidip görmedim.. O yüzden söylenenlere birşey diyemeyeceğim..
Bugün meslek liselerinde bile -ki 90lı yıllarda da yapılıyordu- robotik iyi düzeydedir..
Amaç sensör sayısını artırıp servoları kontrol etmekse tamam diyip susarım çok da uzatmam konuyu.. Farllı yönlerden bakıyoruzdur, uzlaşmamız imkansız..
Devlet desteği ile çay getiren robotların olduğu cafe naçizane yurdum şark kurnazının cebe para atma yol ve yordamından başkası değildir..
Bizim işhanı çaycılarımız gibi çay tepsisini çevirip çayları dökmeden getirebiliyorsa o zaman 3-5 servo motorun kontrolünden ileri gitmişiz demektir, o zaman go and yardır derim haliyle..
Neyse..
Yoksa cafeplus'ı yazmak bir mesele değil bir yazılım mühendisliği değildir..
Zira akınsoft'un mottosu "software engineering" olunca cafeplus'ı o mertebede göremiyorum üzgünüm..
Benim merakım, volvox vb programların nasıl olduğudur sadece.. Nasıl çalıştığıdır, aynı amaçla yazılmış muadilleri ile karşılıklı durumu beni ilgilendiriyor..
Bunun üzerinden yorum yapabileceğim çünkü..
Robot cafe konusuna gelirsek, gidip görmedim.. O yüzden söylenenlere birşey diyemeyeceğim..
Bugün meslek liselerinde bile -ki 90lı yıllarda da yapılıyordu- robotik iyi düzeydedir..
Amaç sensör sayısını artırıp servoları kontrol etmekse tamam diyip susarım çok da uzatmam konuyu.. Farllı yönlerden bakıyoruzdur, uzlaşmamız imkansız..
Devlet desteği ile çay getiren robotların olduğu cafe naçizane yurdum şark kurnazının cebe para atma yol ve yordamından başkası değildir..
Bizim işhanı çaycılarımız gibi çay tepsisini çevirip çayları dökmeden getirebiliyorsa o zaman 3-5 servo motorun kontrolünden ileri gitmişiz demektir, o zaman go and yardır derim haliyle..
Neyse..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar