bugün

galatasaray

abilerim, ablalarım, kardeşlerim,

sizleri pek görmüyoruz şu aralar, gördüğümüzde de takımınız ne zaman başarısız olsa yaptığınız gibi çaktırmadan ligi takip edip "abi ben şu aralar pek takip etmiyorum ya" diyerek futbol muhabbetlerini geçiştiriyorsunuz,

twitter'da kiminiz siyaset, kiminiz mizah kasıyor, hatta ve hatta kendini klasik müziğe vereni bile gördüm, adam bildiğin birkaç ayda seviye atladı.

fakat durun!

bugün gördüğünüz üzere aziz yıldırım denen şikeci, fenerb*hçe'nin sizinle oynayacağı maçı bizim maçın sonrasına aldırmaya çalışıyor, tam da bir eyyamcıdan, şikeciden bekleneceği üzere. kısacası, fenerbahçe denen şikeci diktatörlüğüne, paralı köpeklere, yani futbolun akp'sine karşı çetin bir şampiyonluk mücadelesi veriyoruz.

sizden ricam, tıpkı şampiyonluk kovaladığınız sezonlarda yaptığınız gibi, bilumum sosyal medya mecrasında fen*rbahçe denen şikeci diktatörlüğüyle uğraşmanız, onlara sosyal medyayı dar etmenizdir. böylelikle bu hukuksuz kuruluşu ligde hak ettiği yer olan ikinciliğe sabitleyeceğiz.

içinizde bana ne lan diyenler olabilir fakat bu noktada ünlü filozof albert camus'ya kulak vermenizi tavsiye ederim:

"trabzonlular yardım istediğinde etmedim çünkü hamsi değildim, beşiktaşlılar yardım istediğinde etmedim çünkü tinerci değildim sonra ben dursun özbek'in eline düşünce yardım çağrıma kulak vermediler çünkü beyoğlu yosması değildiler."

artık bu gayrimeşru yapılanmayı yıkmanın zamanı geldi de geçiyor. Suat Kılıç'ın da söylediği gibi "Galatasaraylı Beşiktaşlı, kenetlenelim gençleerrrrr".

gün birlik beraberlik günüdür, klavyelerinize kuvvet. kaybettiğinizde değil vazgeçtiğinizde yenilirsiniz, haydi fatihin aslanları!

imza: tinerci bir dost.
© copyright 2005 - 2026