bugün
- yakışıklı erkeklerin gay olması8
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor7
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- queen feristah9
- uludağ sözlük için öneriler6
- zam var diye gece benzinciye gitmek5
- true çaylak olsun kampanyası13
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- arabayı yavaş süren tipler6
- sarhoşken sokak hayvanlarıyla arkadaşlık etmek3
- online yazarlar neden yazmıyor11
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- liseden arkadaşlar2
- masonluk2
- ece güner den masumiyet mektubu2
- yılbaşına az kalması6
- misafirlikte tuvalete gitmek4
- tarık tarcan4
- debe'nin nick altı entry dolması4
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- yapay zeka moderatörü3
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- havanın kapaması2
- velvet57
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak7
- sözlük yazarlarının çayları9
- gocu22
- yeni parti39
- ceviz'ye yiğenim ceviz'ye yiğenim2
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması3
- poker face2
- bir carlsberg içip diyeti bozmak2
- parmak patates vs elma dilim patates10
- device connected3
- tamer karadağlı2
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- sözlük kezoları9
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- alma mater yuzır3
- atakürtçüler3
- güvenilir yazar5
- psikopat erkek seven kızlar7
- sağanak yağmur altında diz çöküp ağlamak2
- sanat sepet tayfa2
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- ilgi isteyen kız4
- katatespizartmasi19
Bazen akıl veremediğim insanlar. Animasyon şirketleri dünyaca tanınıyor bu adamların. Naruto, bleach, one piece gibi seriler ise bunun nedeni ama adamlar istikrarlı bir şekilde bu imajı batırıyorlar. Naruto desen kimse izlemiyor fiilerden dolayı, one piece desen animasyon mu seslendirilmiş çizimler mi belli değil. Bir başkası ise bu adamların sex açlığı. Ulan resmen gelişmemiş ülkeleri geçiyor. En düzgün animeler bile ecchi oldu. Her kadın/kız karakterin göğüsleri zaman geçtikçe büyüdü de büyüdü. Benim sinir olduğum nokta ise bu adamların her imkanı var. istediği her kurguyu canlandırabilir ama halen daha büyük göğüslü, kocaman silahlı ve sihirli boktan karakterler çıkıyor her yıl. Yakında diğer ülkelerin animasyon şirketleri alıcak ellerinden izleyicilerini haberleri yok ya da var ama sadece japon izleyici kitlesini düşünüyorlar. Öyle de güzel manga serileri var ki, kurgusunu, o güzel kurgunun işlenişini görsen taparsın. Gel gör ki onlarında anime serisi çıkmıyor. Bir yer yok mu şu japonları kenara çekip silkeleyecek ( gerçi ülkücüler bir ara yapmıştı ) . Kendilerine gelmeleri lazım. Son zamanlarda farklı havası olan bir manga buldum anime seriside çıkan (bkz: assassination clasroom) ama o da batırdı. 30 bölümde türk dizilerine döndü. belki diyeceksin ki hiç mi yok düzgün,kaliteli bir anime ? Var, elbette. Darker than black örneğin, izlenmesi gereken bir başyapıt. Full metal alchemist, k project gibi. En zevkli şeyler kendinizin keşfettikleridir.
Buradan da sesleniyorum mangakalara, animasyon şirketlerine bıkmadınız mı kendi kafası kadar memesi olan kızlar yaratmaktan.
Buradan da sesleniyorum mangakalara, animasyon şirketlerine bıkmadınız mı kendi kafası kadar memesi olan kızlar yaratmaktan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar