bugün
- tembel ve çalışmayan insan14
- manyak olmaya karar verdim9
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- velvet vs nervio19
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- otel odasında ölmekten korkmak3
- kıbrıs barış harekatı3
- otomobile ek vergi5
- velvet12
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- cunda adası3
- nervio11
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- blok33
- slavko vincic15
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- yazık oldu yarınlara4
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- pahalılığın çaresi3
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- true hanın gazabı9
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ivrindi kuzu2
- tememda kenka nalaka10
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- kitap alıntıları5
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
4 kafadar arkadaşla farklı bir şey yapsak düşüncesiyle bütün bilgisayarlara kurup , ışıkları kapadıktan sonra aksiyonun dibine vurduğumuz oyun. 2 arkadaşımızın ilk defa oynuyor olması oyuna ayrı bir zevk kattı açıkcası.
Uyku : Beyler Hunter 'ın sesini duyuyorum
Noob arkadaş : O ne ola ki ?
iki adım ilerledikten sonra kaçınılmaz olay yaşanır... * La biri bana tecavüz ediyor yardım edin la uyku yardım et üzerime çıktı !!! *
Normal mod da bitirilmiş olan ilk oyundan sonra oyunun fazla kolay olduğunu söyleyen ekip ayarların advanced 'e alınması konusunda hem fikir olur. Fakat normalle advanced arasında ki farkın uçurum olduğunu bilmezler. Sadece heyecan yapan arkadaşlardan aldığınız kurşunlarla düşüp düşüp kalkarsınız.
Tabi bundan sonra ekip profesyonelleşecek macera left 4 dead 2 den devam edecektir.
Birde buraya bilal'e anlatır gibi steamsiz , internetsiz , hamachisiz nasıl multiplayer kurulur anlatalım da bir faydamız olsun. left 4 dead 2 içinde geçerlidir.
Önce akıllı cep telefonundan veri bağlantısı kesilir ve mobil erişim noktası açılır , tüm bilgisayarlar bu kurduğunuz ağa bağlanır. Sonrasında ise oyunu kuracak olan kişinin ip si lazımdır bunu da başlattan cmd yazıp komut istemcinize girdikten sonra ipconfig yazılıp ipv4 veya ip yazan yerin karşısındaki rakamlar ile bulabilirsiniz. Sonrasında oyun açılır , oyunu kuran kişi consolu açıp ( é tuşu ile ) map yazıp boşluk bıraktıktan sonra aşağı ve yukarı yön tuşları ile önüne gelen haritalardan birini seçip kurar. örn : map l4d_hospital01_apartment gibi. Diğer kişiler ise yine oyundaki konsoldan connect (boşluk) (ip adress) örn:connect 192.168.xxx.xx şeklinde oyuna bağlanır.
Olası hatalar : Oyun hem single de hem multi de bir süre sonra kapanıyor...
Cevap : Oyun açıldıktan sonra video kısmına gelinip advanced setting 'e girilir , sonrasında ise multicore rendering disable edilir(kapatılır).
Konsol inmiyor : Oyunun kısayoluna sağ tık - özellikler denilir gelen ekranda hedef yazan yerin sonuna -console yazılır(başta boşluk olacak) sonra kaydedilip oyuna girilir.
Uyku : Beyler Hunter 'ın sesini duyuyorum
Noob arkadaş : O ne ola ki ?
iki adım ilerledikten sonra kaçınılmaz olay yaşanır... * La biri bana tecavüz ediyor yardım edin la uyku yardım et üzerime çıktı !!! *
Normal mod da bitirilmiş olan ilk oyundan sonra oyunun fazla kolay olduğunu söyleyen ekip ayarların advanced 'e alınması konusunda hem fikir olur. Fakat normalle advanced arasında ki farkın uçurum olduğunu bilmezler. Sadece heyecan yapan arkadaşlardan aldığınız kurşunlarla düşüp düşüp kalkarsınız.
Tabi bundan sonra ekip profesyonelleşecek macera left 4 dead 2 den devam edecektir.
Birde buraya bilal'e anlatır gibi steamsiz , internetsiz , hamachisiz nasıl multiplayer kurulur anlatalım da bir faydamız olsun. left 4 dead 2 içinde geçerlidir.
Önce akıllı cep telefonundan veri bağlantısı kesilir ve mobil erişim noktası açılır , tüm bilgisayarlar bu kurduğunuz ağa bağlanır. Sonrasında ise oyunu kuracak olan kişinin ip si lazımdır bunu da başlattan cmd yazıp komut istemcinize girdikten sonra ipconfig yazılıp ipv4 veya ip yazan yerin karşısındaki rakamlar ile bulabilirsiniz. Sonrasında oyun açılır , oyunu kuran kişi consolu açıp ( é tuşu ile ) map yazıp boşluk bıraktıktan sonra aşağı ve yukarı yön tuşları ile önüne gelen haritalardan birini seçip kurar. örn : map l4d_hospital01_apartment gibi. Diğer kişiler ise yine oyundaki konsoldan connect (boşluk) (ip adress) örn:connect 192.168.xxx.xx şeklinde oyuna bağlanır.
Olası hatalar : Oyun hem single de hem multi de bir süre sonra kapanıyor...
Cevap : Oyun açıldıktan sonra video kısmına gelinip advanced setting 'e girilir , sonrasında ise multicore rendering disable edilir(kapatılır).
Konsol inmiyor : Oyunun kısayoluna sağ tık - özellikler denilir gelen ekranda hedef yazan yerin sonuna -console yazılır(başta boşluk olacak) sonra kaydedilip oyuna girilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar