bugün

20 mart 2016 galatasaray fenerbahçe maçı

her ne kadar olaylara bakarak omuz omuza izlenmeli dense de asla öyle olmaması gereken maçtır. öncelikle provokatör biri çıkıp rakip taraftarların birine vurup küfredip filan 55000 kişinin birbirine girmesine neden olabilir.

ayrıca bu omuz omuza maç izleme konusunu gündeme getiren ultraslandır ama "4 temmuzda seni sevmeyen ölsün" diye tweet atan ve bu kurşunlanma olayını tiye alan tişörtler bastıran (bkz: fenerbahçe 4 yıldız yerine kurşun izi filan) bi takımın taraftarıyla asla omuz omuza olunmaz. dile kolay 40 kişi ölebilirdi o kurşunlanma olayında. tamam patlamalarda ölenlere üzülüyoruz hepimiz ama orada ölenlerinki can da bizim 40 fenerbahçelinin canı can değil mi. ben asla galatasaraylılarla omuz omuza maç izlenmesini istemiyorum. isteyen varsa gitsin izlesin arkadaş.

futbola da değinmek istiyorum galataraylılar da biliyor ki fenerbahçe bu futbolla galatasarayı her türlü ezer. milletin barça yaptığı beşiktaşı bile 2-0 yenmişiz. şanssız olduğumzdan fark atamadık neyse. o barça mı beşiktaş mı ne onlar sahada 11 kişi iken oley oley tezahüratları eşliğinde pas yapmışız bu sene bitik galatasaray kim. haa futbolumuzla ezecek güçteyiz ama işin şans kısmı da var tabi. bursa deplasmanındaki gibi harikulade oynarız bi sürü pozisyona gireriz ama top kaleye girmez öyle 0-0 da bitebilir. o da kısmet tabi.