bugün

isminiunutanadam

her ne kadar nick'in de ismini unutan adam yazdığını görüyor olsak da, yazdıklarından sadece ismini unutmadığını, benliğini ve aklını, doğru ve yanlışı ayırt etme yetilerini de unuttuğunu veya birilerine teslim etiğini görüyoruz. Tipik anadolu çomarlarında görülen bu haslet, kıçında ki don'a kadar soyulduğu halde, hala kabe döneminin müşrikleri gibi güç ve güçlü olana tapınma gayreti gözlerden kaçmamaktadır. girilen enrty'leri gözleri ile okuyup beyni ile idrak etme yeteneğinin (kendisinde olduğu halde) zapt edilmiş olduğu, anlama ve irledeme sezilerini perakende bir halde pazara çıkardığı anlaşılmaktadır.

yazar'ın kendi deyimiyle "emir eri" sözcüğü ile bizzat kişiliğinin tam anlamıyla bütünleştiği görülmektedir. kendi söylemiyle: "devlet adamı sözünün eridir sayın başkan erdoğan sözünün eri bir devlet adamıdır" (bkz: #31723308) olması gerekeni tarif ederken, verdiği örneğin, bir gün önce söylediğini ertesi gün yalanlayan bir şahıs örneği, yazar'ın sesi çok ama içinin boş olduğu gerçeğini haykırmaktadır.

çeşitli alanlarda, (başbakanlık dönemi, akp pati toplantısı, 32.gün tv programı, miting meydanı) "Biz büyük ortadoğu projesi (BOP) yani genişletilmiş orta doğu projesinin eş başkanlarından biriyiz ve biz bu görevi yapıyoruz ve diyarbakır bu konuda bir merkez bir üs olabilir" dediği halde, bir zaman sonra "kim bunu diyorsa belgelemek zorundadır, bunu diyen şerefsizdir vb" diyerek ancak anadolu çomarlarını ve "ak koyunları" kandırabilen ki, örneğinin şu anda nick altını dolduruyorum. Ne söylesen, neyi göstersen yinede put'una laf söyletmeyecektir.

buraya yazılan bu söylemler birer ibret vesikası olarak kalacaktır, bir gün bu ahval sona erdiğinde ve "muktedir" in hükmü bittiğinde, çevresindeki ak sırtlanlar artık doyurulamaz hale geldiğinde veya kendilerine başka bir yalanacak çanak bulduklarında, bu nick altının sahibi de aralarında olmak üzere bu satıları okuyup, geçmişde ki ahmaklıklarına içten bir tebessüm bırakcaklardır.

(bkz: #31723333)
cumhuriyet tarihinde, hile, yalan, yolsuzluk ve ensest ilişkiler konusunda katmerli bir şekilde açık ara önde olan, başını muktedir'in çektiği bu güruh, tarikatların ve yobaz fabrikalarının, tecavüz fabrikalarının merkezi haline gelmiştir. aynı zamanda yine cumhuriyet tarihinde şimdi olduğu kadar bir müşrik ordusu bir araya gelmemiş, hiç bir dönemde sakallı kıl yumağı tarikatlar palazlanmamıştır. bu karanlık çağ'ın sonunu getirecek olanlarda bunlardır.

son olarak bu akıl fukarası yazar'a şunu söylemek gerekir; girdiğim enrtylerin altına "emir eri" gibi kendisinin üstlendiği çanak yalama görevini ben yapmıyorum. Hayatım boyunca hiç bir partinin hiç bir put'un peşinden koşmadım, oy kullanmadım. Lakin hak olanı her zaman savunurum. benim için partiler, idoller ve putların önemi yoktur, muktedir kim ise ve yanlışı varsa onu yazarım, eleştiririm. Hiç bir cemaat, tarikat, dernek üyeliğim yok.
hiç bir partiye oy kullanmadığım gibi, suriye'de, afganistan'da, ırak'da öldürülen insanların kanlarına ellerim bulaşmadı, oy kullanarak ortak olmadım. allah'ın verdiği aklı yine allah'ın yardımı ile, hak için kendi ahiretim için kullanma taraftarıyım.

ben Allah taraftarıyım. sadece allah'a tapar ve sadece allah'ı yüceltirim. ölümlülerle işim olmaz.
güncel Önemli Başlıklar