bugün
- sabahları nefret edilen şeyler15
- türkiye16
- rafael leao24
- sarapci koala69
- günün sözü20
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- erkeklerin istediği tek şey17
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- biraderine de sana da yeter artık7
- mehmet ali alabora7
- karı kıza para yedirir misiniz6
- biraderlerin vurduyor olması12
- ayağı şiir kokan kadın6
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- sarapci diye nick alan akpli17
- en son ne zaman namaz kıldın13
- biraderizm felsefesi6
- telefon zil sesini ilahi yapan anadolu çomarı3
- fener balı15
- bir dinciyle tartışmak5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- cin görmüş yazarlar4
- gece herkes uyurken otele gelen kapüşonlu adam2
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- fenerbahçe vs galatasaray26
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- deniz göktaş5
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- manifest11
- başkan3
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- pikap3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- ateistlerin yaşama amacı24
- gece ormanda bir seri katille köşe kapmaca oynamak3
- teröriste sövmek artık yasak23
- gece gece zall'ın akla gelmesi2
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- şarapçı koala ile viski içmek5
- ruhani bir varlığa aşık olmak ister miydin3
- kapadokya23
- üşümeyi özlemek4
- game of thrones taki kerhaneci13
- gram altın5
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
kendisini malum çoğumuz disney den tanıyor bende o gruptanım disney de bulunduğu zamanlarda çıkardığı albümleri bir kenara koyuyorum unbroken albümünde gerçekten demi de ses varmış diyorsunuz r&b ye kayan sesi ve bu sesini kullanması tabi bunda çalıştığı prodüktörlerinde etkisi var tam da rehabilitasyondan çıktıktan sonra kısmına denk geliyor albüm adından da anlaşılacağı gibi rehabilitasyona girdiğinde herkes şaşırmıştı demi albümüne geldiğinde çıkardığı single lerden de hep bir hit çıkarmak için kasmış en hoşuma giden made in the usa şarkısıydı really dont care, heart attack, made in the usa, neon lights ı dinlemişseniz ne kastettiğimi anlamışsınızdır x factor deki jüri üyeliği gereksizdi bunda simon cowel in deminin disney fanlarını çekmesi ve reyting etkisini de düşünmesi oldukça büyük etken ve joe jonas la arkadaşım hiç bir problem yok aştım çok iyiyiz mesajı vermene de gerek yok ayrıldıktan sonra arkadaş kalma klişesine için götürmüyorsa yapma adamla ayrıldıktan sonra ortak turneye çıkıyorsunuz ve sevgilisini de yanında getiriyorsa o adamda da hıyarlık var ve sonra joe jonas tan gelen açıklama demi ve miley bana uyuşturucu dene dedi demi kötüydü ve bende deminin yanında olmak zorunda hissettim tarzı yaptığı açıklamaları ve deminin sürekli artık eminim bana katılan vardır vücudumla barışığım stay strong vücudumu seviyorum çıplak pozları v.s v.s her dergi röportajında bir kere bu konu geçiyor artık ve gerçekten sıktı evet kötü zamanlar geçirmiş olabilir yaşamadan bilemeyiz ama bu konu deminin yeteneğini gölgeliyor albüm satışlarında single satışları billboard durumu selena gomez oldukça önde albümleri kafa kafaya çıktı ki bence demi müzikal açıdan selena dan daha yetenekli ve daha güçlü bir ses demek ki neymiş sadece güçlü ses yetmiyormuş ya da albüm reklamını kendi reklamından ayrı tutacakmışsın ki confidenti dinlemedim ama kötü bir albüm olduğunu düşünmüyorum çünkü demi giderek her albümde çıtasını daha da yukarılara çıkarıyor ama artık kendi kişisel problemleri kariyerini düşüşe geçirmeye başladı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar