bugün
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- true silik olsun5
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız4
- haşlanmış yumurta9
- ismail kartal30
- karınızı kucağınızda taşır mısınız15
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları3
- çok eşlilik olsaydı3
- hah şöyle yola gelin3
- islamda kadın5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- şu an dinlenen şarkı2
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- 11 eylül saldırılarından çıkarılan dersler3
- isa aras mersinli2
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- platon un mağara alegorisi10
- aşk6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- akepeli olmak karakter meselesidir2
- lastik değiştirmeyi bilmeyen erkek3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- 2000 yılında dünya nasıl olacak3
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- güne iyi başlamak3
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız12
- ey insan9
- sabah alarmını ertelemenin felsefi anlamı2
- ilk türettigim sözcük2
- ona bir şey söyle5
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- fenerbahçe19
- zeynep mestan2
- kiraz cicegi kolonyasi28
- tulumba tatlısı6
- sessiz konusan insan2
- anın görüntüsü28
- karanlıkta bi şey var hissi9
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- günün sözü6
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- flört11
- dünya iyi midir9
Sorumsuz, dünyada baba olacak en son insanken egosunu tatmin etmek için baba olmuş boş beleş kişidir.
Ne evi için çabalar ne de çocukları için. Yarı sapıktır. Annenizi de aldatır , sizinle de ilgilenmez. Hatta annenizi döver . Kumar oynar , sürekli alkol alır. Tüm kazancını kendisi için harcar. Lüksüne çok düşkündür. Evin tüm sorumluluğunu ve çocukların bakımını karısına yıkmıştır. Kendisi hep s.kinin doğrultusunda yaşamak ister.
Bu babanın çocukları hep problemli olur. Kız ise erkeklere güvenmez, erkek ise erken yaşta aldığı sorumluluklar yüzünden erken yaşta çöker. Psikolojik sorunlar yaşar o da.
Aslında tüm insanlara bunu anlatmak gerekir " üremek için ürememeleri gerektiğini " mutsuz nesiller için gerek yok buna. Herkes anne baba olacak diye bir kaide yok. Ilgilenmeyeceksen o cocuğu yapma ya da yaptın hadi bakmadın da " ben babayım , hatalar yaptım" sömürüsü yapma. böyle babaları kınıyorum ama imkanım olsa daha fazlasını yapardım.
Ne evi için çabalar ne de çocukları için. Yarı sapıktır. Annenizi de aldatır , sizinle de ilgilenmez. Hatta annenizi döver . Kumar oynar , sürekli alkol alır. Tüm kazancını kendisi için harcar. Lüksüne çok düşkündür. Evin tüm sorumluluğunu ve çocukların bakımını karısına yıkmıştır. Kendisi hep s.kinin doğrultusunda yaşamak ister.
Bu babanın çocukları hep problemli olur. Kız ise erkeklere güvenmez, erkek ise erken yaşta aldığı sorumluluklar yüzünden erken yaşta çöker. Psikolojik sorunlar yaşar o da.
Aslında tüm insanlara bunu anlatmak gerekir " üremek için ürememeleri gerektiğini " mutsuz nesiller için gerek yok buna. Herkes anne baba olacak diye bir kaide yok. Ilgilenmeyeceksen o cocuğu yapma ya da yaptın hadi bakmadın da " ben babayım , hatalar yaptım" sömürüsü yapma. böyle babaları kınıyorum ama imkanım olsa daha fazlasını yapardım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar