bugün

fenerbahçe

Yıllar yılı fanatikliğini yaptığım takım. Ayrıca artık takım tutmamaya karar verdiğimde buna inanmayan dost sandığım diğer fanatikleri inandıramadığımdan ötürü, bir Galatasaray Fenerbahçe derbisine Galatasaray forması giyerek kahvehaneye gittiğim gün tamamen bıraktığım takımdır.
Acayip hakaretlere maruz kaldım ama yılmadım, artık cimbomluyum ulan diye haykırdım. Nitekim kırmam gereken putlardan birinin adıydı Fenerbahçe.

Galatasaraylıyım ve mutluyum. Uefa, Süper kupa ve dört yıldız sahibi bir takım tutuyorum artık ama fanatiklik etmeden.
itiraf etmeliyim ki, taraftarları çok eğlenceli olan kulüptür Fenerbahçe. Adam bana hadi camiye gidelim hocaya bir şey soracağım diyor, iyi gidelim diyorum. Orada hocaya: " hocam bu adam feneri bırakıp cimboma döndü, caiz midir? " diye sordu. Hoca ise cevaben: " fenerli adam cimboma dönmez! " dedi. Meğer hoca fanatik fenerliymiş.

Döneklik cesaret ister. Ben bunu öğrendim ve çok dost bildiğim insanlarla kötü oldum bu yüzden. Meğer beraberce kullandığımız bir uyuşturucuymuş Fenerbahçe. Aynı kafaya ulaşamadığımızdan, anlaşabildiğim Fenerli arkadaşım yok desem yeridir.
Bir spor kulübüdür Fenerbahçe. Ne bir eksik ne bir fazla. işte böyle adı konulur.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026