bugün

umut bulut

Dün aynı golü luis suarez de kaçırdı.

ikisini kıyaslarken bile ellerim titredi o ayrı mevzu ancak umut'un günden güne kötüleşmesinde başta teknik kadronun ve sonrasında biz taraftarların da etkisi yadsınmamalı.

Umut yetersiz bir futbolcu, başta bunu kabul etmek gerekir, ilk geldiği sene çift forvet olmanın da etkisiyle 15-20 gol atmıştır. Daha sonra bu sayı gittikçe azalmış ve yerini kaçırdığı gol pozisyonları almıştır. Bunun sebebi de en başta fatih terim'in gitmesi ile tek forvete dönen yeni teknik heyettir.

Umut tek forvet oynayabilen yapıda olmadığını her maç bize göstermeye devam etmiş ancak buna ragmen onu ısrarla oynatan bir teknik heyet vardır. Hâl böyle olunca da her kaçırdığı gol pozisyonu sonrası taraftardan küfür yemiş ve yuhalanmıştır. Maç sonraları sosyal medayada, sosyal hayatta bu tepkiler devam etmiştir ve umut bulut sonraki her maç daha da stresli oynadığından dolayı daha da kötüleşmiştir.

Yanlış yerde ve zamanda oynatılan oyuncular taraftara küstürülür bunun çokça örneklerini gördü bu taraftar (emre çolak). Oyuncusunu düşünen bir teknik direktör ise o adamı yerinde ve zamanında oynatır.

Tüm bunlardan dolayı Ben fanatik bir galatasaraylı olarak umut'un böyle olmasında en büyük hatanın umut'a ait olmadığı görüşündeyim. Zira bir zamanlar bana bunu çizdiren bir umut bulut da vardı.

görsel