bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- velvet48
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- lamba5
- pandela 319
- aleyna tilki6
- masa5
- sandalye8
- kürt hareketinin devşirme olması15
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
- diamond bosphorus14
- araf suresi 12 ayet2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- araf suresi 13 ayet2
- kokusuz küllük2
- ciguli kral16
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- amedspor12
- iblis3
- en gıcık olunan insan davranışı4
- deniz göktaş34
- elektriği ödeyen adam7
- mony tontana11
- memduh bashgan9
- bik bik kaç yaşında10
- sikişirken hüzünlenmek4
- sanat2
- ahtapot yemek9
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- yapsam yaptım derim3
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- evde kalmış kız kurusu7
- brokoli3
- kemal kılıçdaroğlu20
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- yeni sevgiliden beklentiler2
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- fondöten sürmek3
- sikmek icin entry ni beğendi6
- uludağ sözlük bir ailedir9
insanların anlayamadığı iki durum var. birincisi sevmek hak, saygı duymak zorunluluktur. ikincisi sevdiğin birini seni kıran ve üzen bir hareketinden ötürü sevmemeye başlayabilirsin ve bu da hayatın içerisinde olan, gayet doğal bir durumdur.
bu yazarı severdim ama benim kalbimi kırdığı, ki hala çıkışından ötürü kendimi üzgün hissediyorum, için artık sevmiyorum. kendisiyle diyalog kurmama ve entrylerini okumama hakkına sahibim. dolayısıyla donuza ekledim.
isteyenin sevebileceği, isteyenin sevmeyebileceği yazardır. seveni vardır ama ben sevmiyorum ve bunu belirtirken hakaret ve tahrik etmiyorum. dolayısıyla bunu format izin verdiği müddetçe ifade etme hakkım var. buna da kimse karışamaz. her yazar istediği yazarı sevme, istediği yazarı sevmeme hakkına sahiptir, kimse bunu engelleyemez.
donuz listemdedir kendisi. her zamanki dileğim belli: hep mutlu olsun ama bana uzak olsun.
bu yazarı severdim ama benim kalbimi kırdığı, ki hala çıkışından ötürü kendimi üzgün hissediyorum, için artık sevmiyorum. kendisiyle diyalog kurmama ve entrylerini okumama hakkına sahibim. dolayısıyla donuza ekledim.
isteyenin sevebileceği, isteyenin sevmeyebileceği yazardır. seveni vardır ama ben sevmiyorum ve bunu belirtirken hakaret ve tahrik etmiyorum. dolayısıyla bunu format izin verdiği müddetçe ifade etme hakkım var. buna da kimse karışamaz. her yazar istediği yazarı sevme, istediği yazarı sevmeme hakkına sahiptir, kimse bunu engelleyemez.
donuz listemdedir kendisi. her zamanki dileğim belli: hep mutlu olsun ama bana uzak olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar