bugün

sinan oğan

Parti başkanlığı için en ideal aday.
Hitap yeteneği kuvvetli. Net, kısa ve öz, anlaşılır cümleler kuruyor. Kendini dinletiyor yani. Karizmatik, güven veren bir duruşu var. Parti adına iç görü sahibi olup, eleştirilerini dürüstçe söylediği için MHP'den ihraç edilmesine rağmen; çizgisini, duruşunu bozmaması kaliteli bir insan olduğunu net olarak gösteriyor.

Başkanlığa her anlamda son derece yakışacak, görevinin hakkını verecek, yıllardır MHP üzerindeki ölü toprağını silkeleyip atacak kişidir Sinan bey.

Önemli not: kendisi bugünkü konuşmasında "biz dün de, bugün de , yarın da mhp'deyiz. Bizim gidecek başka yerimiz yok." dedi. Bunu bir kere daha gözden geçirmesinde fayda var.

Zira devlet bahçeli köşeyi tutmuş, koltuğa yapışmış, delegeleri kendi belirlemiş ve başkanlıktan gitmemek adına her şeyi yapabilecek bir tutum sergilemekte. bahçeli'nin kendisine rakip olabileceğini düşünmesi nedeniyle, sırf kişisel çıkarlarını gözeterek parti kuruluş aşamalarından itibaren davada yer alan, davaya gönül vermiş eski ülkücüleri uzaklaştırması partiyi bitirme noktasına getirmiştir.

Bahçeli'nin tekrar başkan seçilmesi halinde kendisi gibi kaliteli insanları ve eski ülkücüleri alarak yeni bir parti oluşumuna girmesi hem kendisi,hem mevcut mhp, hem de ülke adına en hayırlısı olacak; sadece bahçeli'nin basiretsizliği, partinin seçim öncesi ve sonrası yanlış politikaları nedeniyle partiden soğumuş ve oyları başka partilere kaymış olan milliyetçi kişilerin oylarını da aynı çatı altında toplayacaktır.