bugün

bakire olmayan kadınla evlenmek

amaçlarının ne olduğu bal gibide ortada olan bazı grupların ısıtıp ısıtıp toplumun önüne getirdiği konudur. kimlerden mi oluşur bu gruplar:
-bakire olmayan biriyle evlenmiş ve bunu da çok büyük bir ayrıcalık, maharet sanan, sadece yaptığı bu evlilikten prestij sağlamaya çalışanların oluşturduğu grubtur. ( şahsi fikrim gavattır. ama bakire olmayan biriyle evlendi diye değil, bunu pozitif bir ayrımcılık saydığı durmadan anlattı dillendirdiği için.)
-ikinci grubumuz kendini muhafazakar sayan, kendisine bakire olmayan bir kadınmı, yoksa bakire bir eşekmi diye sorsan tercihini eşekten yana kullanacak kadar öyle bir evliliğe karşı çıksada, girdiği her ortamda bekaretin öneminin olmadığını vurgulayan tipler. savunduğu fikrin altında yatan asıl amaç ise birilerini yatmaya ikna edip, o önemsiz saydığı bekareti alıp ve kaçmak.( birinci gruptaki gibi gavat aynı zamanda şerefsizdir.)
evlilik işini çoktan aştık, ama hiç bir kadını zarının varlığından-yokluğundan değerlendirip evlenmezdim bekarda olsam,
karaktersizin birini sevmiştir olan olmuştur, sevdimse kabulumdür,
bir evlilik geçirmiştir, boşanmıştır, sevdimse kabulumdür
bir anlık bişey yaşamıştır bir kazadır, sevdimse kabulumdur.
lisede ilk deneyimi yaşamış hoca ögretmen ögrenci dememiş güreşmiştir, grup grup dolaşmış fırıncıdan bakkala ellemiş elletmiştir, yok eşşeğin siki o kadarda değil. işte bu sonuncusunu istemezdim. zarının olmayışında değil arının olmayışı asıl sebep,
büyüklerin...?küçüklerin ellerinden öperim