bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- sarı torba6
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- gecenin şarkısı6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- sarapci koala77
- çaylak yapın beni11
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- şu an hissedilen duygu6
- morkstar4
- dinlerin yalan olması13
- soğan yiyen kız11
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ama ben bipolarım10
- s'i l v'e r m'i s t8
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- 15 temmuz yalanı5
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- 30 ağustos zafer bayramı19
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- ay kavga var galiba6
- versace red jeans2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- safiyenin kocası faik5
- bkono5
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- dile dolanan şarkılar2
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- yalnızlık4
- katatespizartmasi10
- enayimiknatisii4
- tai lung44
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- sözlük kızları adam mıdır5
- damdan düşer gibi3
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- kavga eden yazarlar5
- geceye bir şiir bırak4
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- türkiye savaşa girecek5
- incil vahiy9
- sihirli annem izleyen erkek4
- rafael leao34
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- asmacayı seven kızlar dernegi3
bütün total war serilerini oynadım, içlerinden en güzeli bu oyun olmuş.herkes zor diye kötü diyor sanırım?
ama çok gerçekci olmuş, normal zorlukta oynarken bile karşınızda salak bir yapay zeka yok.kargıcılarınızın üstüne at süren bir rakip yok örneğin.
okçularını en önde getirip, siz saldırdığınız anda okçuları geri çekip, kılıçlı ve mızrakçılarını öne çeken bir yapay zeka var.bu yüzden sürekli yenilip bu oyun olmamış diyenlere bakmayın.bende çok zorlanıyorum , ama zorlandıkça zevk alıyorum.çünkü zorken başarması çok zevkli, kaç kere yenilmişimdir sayamam , yenildike öğreniyorsunuz oyunu gerçekten.
diplomasi çok önemli olmuş oyunda, sizinle kanlı düşman olan bir rakip, başka devletlerle savaşa girince, abi barışalım ve ticaret yapalım mı : )) diye mesaj gönderebiliyor elçiyle.
ekonomi çok önemli oyunda ama , kontrol etmek biraz kolay olmuş.fazla ordunuz yoksa ve gelir getiren binaları yaparsanız bir anda zengin olabiliyorsunuz.
meydan savaşlarında çok zorlanıyorum, genelde yeniliyorum.son zamanlarda atlı okçularla bu durumu biraz azalttım, fakat düşman askerleri hep içiçe, sürüden ayrılmıyor hiç biri.bir bölük askeri bulsam boşta, saldırıcam fakat imkanı yok.
ama şehir savunmasında çok iyiyim, bir şehri savunmak çok zevkli.bu oyunda yeni özellik var, sivil halkta kazma , kürek,tırpanla düşman askerlerine saldırıyor.çok güzel bir özellik olmuş.
bir şehri almakta çok zor değil, fazla mancınık varsa düşman kulelerini ve duvarlarını yıkın gerisi kolay zaten.mancınık toplarını düşman askerlere atarak onları kızdırın.
ve son not: hunlara bulaşmayın, özellikle ova gibi açık alanlarda.
görsel
ama çok gerçekci olmuş, normal zorlukta oynarken bile karşınızda salak bir yapay zeka yok.kargıcılarınızın üstüne at süren bir rakip yok örneğin.
okçularını en önde getirip, siz saldırdığınız anda okçuları geri çekip, kılıçlı ve mızrakçılarını öne çeken bir yapay zeka var.bu yüzden sürekli yenilip bu oyun olmamış diyenlere bakmayın.bende çok zorlanıyorum , ama zorlandıkça zevk alıyorum.çünkü zorken başarması çok zevkli, kaç kere yenilmişimdir sayamam , yenildike öğreniyorsunuz oyunu gerçekten.
diplomasi çok önemli olmuş oyunda, sizinle kanlı düşman olan bir rakip, başka devletlerle savaşa girince, abi barışalım ve ticaret yapalım mı : )) diye mesaj gönderebiliyor elçiyle.
ekonomi çok önemli oyunda ama , kontrol etmek biraz kolay olmuş.fazla ordunuz yoksa ve gelir getiren binaları yaparsanız bir anda zengin olabiliyorsunuz.
meydan savaşlarında çok zorlanıyorum, genelde yeniliyorum.son zamanlarda atlı okçularla bu durumu biraz azalttım, fakat düşman askerleri hep içiçe, sürüden ayrılmıyor hiç biri.bir bölük askeri bulsam boşta, saldırıcam fakat imkanı yok.
ama şehir savunmasında çok iyiyim, bir şehri savunmak çok zevkli.bu oyunda yeni özellik var, sivil halkta kazma , kürek,tırpanla düşman askerlerine saldırıyor.çok güzel bir özellik olmuş.
bir şehri almakta çok zor değil, fazla mancınık varsa düşman kulelerini ve duvarlarını yıkın gerisi kolay zaten.mancınık toplarını düşman askerlere atarak onları kızdırın.
ve son not: hunlara bulaşmayın, özellikle ova gibi açık alanlarda.
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar