bugün
- ismet gurbuz 202418
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- küfreden kız iticiliği5
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar17
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- lise defteri7
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- yürüyüş partisi8
- beyaz otomobil satın almak15
- ankara da nato zirvesi tedbirleri4
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- saba makamı ile okunan ezan4
- türkiye6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- göbek adınız2
- amerika birleşik devletleri6
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- düşük iq belirtileri5
- rabbin para vermesi4
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- almanya5
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- bugün de meme atan olmaması13
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- chp'deki değişimciler3
- ilgi2
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- terlikle dövmek2
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- makarna süzmek5
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- diş ağrısı2
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- dna testiyle ırk öğrenmek2
- ipkis2
- kablo dolu çekmece2
An itibariyle bitirdiğim kitap.
Nerden başlasam bilemiyorum içime dokundu bu kitap hepimizin iç dünyasını anlatmış aslında hayata güzellikler sunan hem hekim olmayı hem kadın olmayı hem anne olmayı başarmış bir kadını anlatmış, kafasına koyduğu şeyleri başaran güçlü bir kadını.
Yeri geldi katıldığım ben de bunları düşünüyorum dedim yeri geldi benim önceliklerim farklı dedim Türkan hocamızın hayatını okurken.
Başka bir yazarın elinden çıkan roman tarzı kitabın bile satır aralarında en insancıl yerleri yakaladım.
Hekim olmak, kadın olmak, anne olmak vicdan ister merhamet ister kalp işidir yorulma şikayet kabul etmez.
Türkan hocamızın hayatında yaşadıkları kitapta yazdığı gibi her detay onu bir idol ve halk kahramanı yapmıştır.
Umarım onun türk hekimleri,vicdan sahibi olan türk gençleri için dilediklerinin binde birini kalbimizde taşıyoruzdur.
Hayatın bize sunduğu zorluklardan Türkan Hocamızın çıktığı gibi alın akıyla çıkmak dileğiyle.
Nerden başlasam bilemiyorum içime dokundu bu kitap hepimizin iç dünyasını anlatmış aslında hayata güzellikler sunan hem hekim olmayı hem kadın olmayı hem anne olmayı başarmış bir kadını anlatmış, kafasına koyduğu şeyleri başaran güçlü bir kadını.
Yeri geldi katıldığım ben de bunları düşünüyorum dedim yeri geldi benim önceliklerim farklı dedim Türkan hocamızın hayatını okurken.
Başka bir yazarın elinden çıkan roman tarzı kitabın bile satır aralarında en insancıl yerleri yakaladım.
Hekim olmak, kadın olmak, anne olmak vicdan ister merhamet ister kalp işidir yorulma şikayet kabul etmez.
Türkan hocamızın hayatında yaşadıkları kitapta yazdığı gibi her detay onu bir idol ve halk kahramanı yapmıştır.
Umarım onun türk hekimleri,vicdan sahibi olan türk gençleri için dilediklerinin binde birini kalbimizde taşıyoruzdur.
Hayatın bize sunduğu zorluklardan Türkan Hocamızın çıktığı gibi alın akıyla çıkmak dileğiyle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar