bugün

turbanli bir ogrenciye ders vermek istemiyorum

''CNN Türk'te yayınlanan BeşN birK programına konuk olan istanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Filiz Meriçli, türbanlı öğrencilere ders vermeyeceğini açıkladı.

'Atatürk ilkelerine ve Atatürk cumhuriyetini korumakta kararlıyız. Özgürlük denince bu da benim özgürlüğüm, bentürbanlı bir öğrenciye ders vermek istemiyorum' şeklinde görüşlerini dile getiren Meriçli sözlerini şöyle sürdürdü: "Yasalara saygılıyız, yasalar da anayasamızdır. Anayasamızda Atatürk ve cumhuriyetin ilkeleri mevcuttur.

Burada da Türkiye laiktir. Türkiye cumhuriyeti laik bir cumhuriyet olarak yaşayacaktır. Yasamız budur, biz de bu yasaya saygılı olarak Anayasa'ya aykırı herhangi bir yasanın çıkmasını kabul edemeyiz" ''

http://www.odatv.com/inde...tegory=0&videoid=1543

----------------------------------------------------------------------------------

evet, durum bundan ibaret. türbanlı bir öğrenciye ders vermek istemeyen profesörlerle dolu güzel ülkemiz.
üniversiteyi babasının çiftliği zanneden, üniversiteleri kapatır gideriz, türbanlılara hak ettikleri notu vermeyiz diyen çılgın akademisyenlerden sonra bir de bu versiyonu geldi.
taze taze daha, rejimden yeni çıktı.

öyle bir ülke ki burası tesev'in araştırmasına göre, hakimler ve savcıların %60'ı rejim söz konusu olduğunda hukuk mukuk dinlemem diyenlerden oluşuyor.
yani bir ilelebetçilik sarmış dört bir yanı.
tarihte hiçbir medeniyetin, hiçbir ülkenin ilelebet yaşadığı görülmemiştir, fakat türkiye cumhuriyeti bu konuda bir ilke imza atmak için çılgın yasalar çıkartıyor, ulusalcıların her konuşmasında ''ilelebet'' fikri defalarca vurgulanıyor. ilelebet süreceği için devlete resmi bir ideoloji benimsettiriliyor, değiştirilemez maddeler anayasaya konuluyor.

yani kime ders verip vermeyeceğin senin elinde mi? parayla mı aldın sen o ünvanı, kendin mi kurdun üniversiteyi?
bakkal mı zannnettiniz üniversiteleri? istediğin zaman aç istediğin zaman kapa, türbanlıları alma, s.ki 35 santimetreden küçük olanlara blow job yapma, nedir yani?

ek: vay anasını kardeşim, ne kadar türban karşıtı varmış da fikir beyan etmiyormuş kimse. abanın eksiye canlar.