milli istihbarat teşkilatı

Geçtiğimiz yoldan bir ders alacak mıyız acaba merak ediyorum.Aslında lafın gelişi tabi,merak falan ettiğim yok , almayacağız.

MiT gibi kurumlar devletin ta kendisidir .Ülkeyi Yönetenden bile daha önemli bir konumdadır .Bir partiye 13 sene tek başına bir iktidar verildiğinde ne Askeriye kaldı ne de mit...Onu soruyorum işte ders alacak mıyız ? Bir partiye dedim.Siyaset üstü konuştum , herhangi bir partiye " sen ne yaparsan yap arkandayız" denmesinin sonuçlarını yaşıyor bu ülke...

Mit'in görevi devleti savunmaktan çıktı, hükümetin bir kolu gibi Çalışmaya başladı. DüşünsenE FBI Obama'nın kontrolünde...Fbı Başkan'ının tek derdi obama...Düşünebildiğini sanmıyorum.Bir Amerikan filminde görsen " yoğğğmına " dersin...

MiT başkanı Hakan fidan istifa edip AKP'den aday olmaya kalktı mesela , sonra "dön sen orda lazımsın "dendi geri döndü hiçbir şey olmamış gibi...

Yani azizim bu topraklarda bir partiye " ne yaparsan yap arkandayız" dersen , sonuç hep bu olur...Ideolojisi hiç önemli değil.Çünkü o şimdi Tayyip erdoğan'cılık oynayan kitle , para el değiştirse " che" tişörtleri giyer...
© copyright 2005 - 2026