bugün

/31
Erbil’de
terörle müzakere sürecini yürütecek
özel bir ofis kurmuş kurum.
lağvedilmesi gereken kurum.

işini doğru düzgün yapabilecek gerçek vatanseverlerden oluşmuş bir kurum oluşturulmalı.

mit emir eri olmaktan ileri gidemeyen bir kurum haline gelmiştir son 40 yılda.
akp istihbarat teşkilatıdır. türkiye'ye çalışmaz.

(bkz: hakan fidan)
valla kendileri türk halkını korumaktan başka her işi yapmaktadır maşallah.
mit kurulmadan once ne vardi acaba. mahsusa da yoktu.
bir iran istihbaratı vevak kadar olamamış kıytırık oluşum.
Devletten habersiz bebeklerin salladığı teşkilat.
hahaha devletten habersiz bebişlerin salladığı teşkilattır evet.

lan o değilde vallahi süper istihbarat teşkilatımız var. kıytırık örgütler götünün dibinde bomba patlatır ama "milli" istihbaratçıların "şikeciler" den başka kimseden haberi yoktur. 40 yıldır vatandaşa kan kusturan pkk illetine mensup üst düzey bir kekoyu paket edip infaz edemezler. bunun yanı sıra oslo civarlarında paket edemedikleri örgütçülerle şiş kebap partisi yaparlar.

devletten bir haberiz gerçekten. devlet devlet olsa devletten haberdar olurduk!
ak partiye çalışır.
Calisid.
içinde her taraf polat alemdar gibi adamlarla dolu gibi bi hisse kapıldığım kurum. bir olay vesilesiyle yenimahalledeki binasına götürülmüştüm. baya çay içen yer yer göbekli yer yer bilgisayarla uğraşan yer yer 'ben yemeğe çıkkıyoruuum' diye bağırılan bir yer olduğunu gördüm. tüm hayallerim söndü ta ki adını bilmediğim biri benimle konuşmak üzere gelene kadar. adam gerçekten çok zekiydi ve gayet cool tavırları vardı.

şimdi yazıyorsun derler. ufak bir muhaberat durumuydu. ve işin içinde olup bilen birine sormak istemişler. zaten bunu hep yaparlarmış. oraya gitmesem istihbaratın nasıl haber aldığını bilmezdim. aha böle sorarakmış.
Son günlerde fuat avni üzerinden verdikleri bilgilerle ya çok pis yandaş çökertme yapıyorlar.
Ya da cidden akp için her türlü yalan haberi gerçek gibi servis ediyorlar.

Siyasi amaçlarla bir genç kızın ölümüne neden oldukları iddiası dolanırken ikinci seçenek daha mümkün gözüküyor.
fuat avni'yi icad etmiş yasa dışı paralel örgüt, çete.
türkiye'de akp'nin arka bahçesidir. rte'nin has çalışanları.

(bkz: hakan fidan ın aday adaylığından çekilmesi)

(bkz: hakan fidan ın yeniden mit müsteşarı olması)

yazık yazık !
Iyice ortalık orospusu olmuş oluşum.

Biz diyoruz da takan yok.
Tüm itibarını yitirmiş kurumdur.nedenleri malumunuz.
Tekrar müsteşar olarak atanması gerçekten gariptir. Böyle bir şey olamaz. Nereye gidiyor bu ülke merak ediyorum!
milli istihbarat-ı tayyip olmuş kurum.
hakan fidan'ın yeniden mit müsteşarı olması ile birlikte artık "karaambar kamyoncular derneği" gibi bir kurum olmuştur.
(bkz: mit in karaambar kamyoncular derneğine dönmesi)

bakalım bu hukuksuz atamayı kitabına nasıl uyduracaklar?
Bu kadar mevzuu olurken, önleyici istihbarat alıp almadıklarını merak ettiğim kurum.
bir işe yaramayan kurum. teröristler bin tane eylem yapıyor bunlar ancak muhalefet partilerini dinliyor.
5 günlük izine ayrılmış kurum.
bir bilgisayarla neler yapılabileceğini bilmeyen, görmeyen cahil cühelalardan oluşan kişilerin toplanma yeri. şimdi içinde barındırdığı kişilerde muhtemelen sabah 8 akşam 5 yapıp, "müdürüm alt kata mescit yapılsın" kafasındaki insanlardır.

sizin ben...

ulan bunlarla ülke var olur mu arkadaş. ne kadar salak insanlar var ya.
kedidir kediii..
Yan gelip yatma yeri değildir derdi çalışmaktadır.
© copyright 2005 - 2026