bugün

cenk tosun

peşin edit: beşiktaşlıyım.

medyatik insanlarda sıkça rastladığım ve tiksinti hissi veren, özenti, popülarite kokan, ve bir o kadar samimiyetsiz davranışları dün antep maçı sonrası kameralar karşısında bu oyuncuda gördük.

maddi karşılığı orantısız olsa da pek itibar edilmeyecek bir meslek grubunun çalışanısınız. ön adınız profesyonel. daha önce başarısı için emek sarf ettiğiniz firma/kurum/kuruluş vs. her ne ise artık bu zımbırtı, çeşitli anlaşmazlıklar veya başka geçerli nedenlerden ötürü yol ayrımına uğradınız.
şimdi başka bir kurumda boy gösteriyorsunuz. önceki ekmek teknenize karşı başarı edinimlerinizde toplumsal ve ahlaki etik gereği daha ölçülü sevinmeniz insani, ve de olgun bir davranıştır. ki bu sahte anlayışa da karşı olmama rağmen normal buluyorum. lakin penaltıyı ben kullanacağım deyip maymun gibi zıp zıplayıp gol yaptıktan sonra ki ağır abi edalarınız iğrenç geliyor. ve ilave olarak penaltı dışındaki 3 gol de sessiz film tadında el kol hareketi geçip göt yırtmakta gözden kaçmıyor ağır abilerim. lütfen az samimiyet!

neden yazdım; daha önce bir çok kez bu kareleri yeşil sahalarda gözlemledim. iğrenç gelmesine karşın pek de umursamış değildim. ama bu tiksinti hareketi mensubu olduğum takımın futbolcusu yaptığında eleştiri hakkımı kullanmak istedim.
yapmayın abiciğim. kendiniz olun!
belki 3 kişi eksik sever sizi,
ama en azından olduğunuz gibi sever.