bugün

bristleback

Kısaca bb; Pro oyunlarda sıklıkla tercih edildiği söylenen, oyunun ortalarından itibaren kovalansa da 4 veya 5'e bir yakalanmadıkça(zaten bristle'ı biliyorsanız onu kovalamaz, yakındaki diğer düşmanlara yönelirsiniz) vasatın üstü bir oyuncuya ölmekten kurtulma imkanı veren hero.

Mantık basit; ulti'si her skill kullanıldığında depolanıyor, yani her üç saniyede bir diken atma skill'ini kullanırsanız 12 saniyede 4 stack ulti'niz olur ki bu size çılgın bir hareket ve saldırı hızı verir.

Hele hele heart of tarrasque çıkarsa 3000'i geçer canı; zaten pasif skill'i arkadan ve yandan yediği fiziksel saldırıları azaltıyor; bir de sümük fırlatarak rakiplerini yavaşlatıp zırhlarını kırıyor. Ek olarak Ulti'sinin stack özelliği ile çılgınlar gibi farm yapabiliyor ve sıkı durun: Mana arttırmaya yönelik bir item almasanız bile oyunun hiçbir dakikasında mana sıkıntısı çekmiyor.

Bu arkadaşla ilgili en önemli nokta, core item olarak gözükse de vanguard almamak ve çok mühimse o parayı magic spell engelleyen hood'a yatırmak; sange and yasha(stack ile hız kazandığınız için yasha'nın acelesi yok) almak; yanına bal ve şeker olarak ise tarrasque ve assault cuirass çıkmak; aperatif olarak blademail(rakip takımda bloodseeker ve/veya phantom varsa) ve medallion of courage gibi item'lar çıkmak iyidir. Eğer imkanınız varsa radiance bile alınabilir ki bu durumda sizi kovalayanı canından bezdirebilir, bir süre sonra siz onu kovalayabilirsiniz.

Ayrıca seslendirmesi ve muhabbeti bir şahanedir ki o aksandan nefret etsem de bu arkadaş bir başka.

Oyunu kazandıktan sonra "bir an bile şüphe duymadım" diyen ağzını yirim senin.