bugün

basbakanimiseviyorum com

canımız sevgilimiz biricik başbakanımızı * öven gerçekten hakikatlerden bahseden güzide sitedir. hatta sitenini kurucuları az bile söyleyip mütevazı davranmışlardır da ayrıca. örneğin:

ONURLU ve iTiBARLI TÜRKiYE

AK PARTi iktidarının dış politikada yaptığı hamlelerle Türkiye'nin dünyadaki itibarı yükseldi. AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN yaklaşık 80 ülkeye yüzlerce ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye dünyanın ekonomik ve diplomatik cazibe merkezi haline geldi.

KIBRIS MiLLi DAVAMIZDIR

AK PARTi iktidarı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni milli davamız olarak ele aldı. izlenen politikalarla Kıbrıs'ta artık haksız taraf değil haklılığı kanıtlanmış tarafız.

HAK ve ÖZGÜRLÜKLER GÜÇ KAZANDI`
AK PARTi iktidarında, temel hak ve özgürlüklere ilişkin güvenceler arttırıldı.


ÖZEL SEKTÖR HAREKETE GEÇTi

Özel sektörün büyümeye katkısı 2002 yılları arasında sadece yüzde 2,3 iken, AK PARTi iktidarında bu oran yüzde 4,4e yükseldi. Böylece Türkiye özel sektör odaklı ve sağlıklı bir büyüme sürecine girdi.

18 MiLYAR DOLARLIK ÖZELLEŞTiRME YAPTIK
Özelleştirmenin başladığı tarihten 2002 yılına kadar gerçekleştirilen özelleştirme uygulamalarının toplamı 8 milyar doları buldu. AK PARTi iktidarında ise, 18 milyar dolarlık özelleştirme işlemi tamamlanmış durumda.

BORÇLAR AZALIYOR
Türkiye'nin toplam kamu kesimi net borç stoku, 2005 ve 2006 yıllarında dolar ve YTL olarak tarihinde ilk kez bir önceki yıla göre azaldı.
güncel Önemli Başlıklar