bugün

11 ağustos kamil koç rezaleti

Bir tesadüf eseri gebze terminalden bineyim otobuse dedim. Gidilecek yer Balıkesir. Saat 16.40. Tek otobus var gebzeden gidecek o saatte. 16.45 kamil koç turizm. Acele ile bilet alınır. Yazıhanede çalışan görevli otobus 45 dk. gecikmeli gelecek der. Fakat diğer tüm firmalar ne hikmetse saati saatine geliyor. Ben disarda karşıda gölgede otobusu beklemeye baslarım. Gelen giden yok oysaki. 1 2 kamil koc otobusu geldi fakat ön tabelada Balıkesir yazan yok. Yarım saat gecti bu sürede. Yazihaneye gidip otobus nerde diye sormamla aldigim cevap tam dumur. "Otobus geldi sizi aradık bulamadik otobus gitti."
Ne demek lan gitti. Ne demek bana ulasamadiniz. Karşıda bekliyorum amk. Birkaç hırgür çıksa da otobus coktan gitmisti. Yarım saat sonra ayni yöne bir otobus daha gelecek ona bilet verelim dediler. E mecbur aldık. Tam 1 saat sonra geldi. 16.45 de yola çıkar erken varirim diye düşünürken 18.35 de yola çıktık. Fakat öyle bir firma ki hiç bir durağı kaçırmadan istisnasız her yerde durduk. Bakın terminallerden bahsetmiyorum, halk otobüsü duraklarında bile durduk. Bilen bilir dudullu'dan balikesir açık trafikte 5 saatte tamamlanır, ki ben gebzeden bindim. Şoför azami hızın 90 oldugu yerlerde 50 km ile gidiyor, iki dağın arasında karanlikta yolcu indiriyor. Lan o karanlikta inip nereye gidiyosun. Otobus icinde 1 kez zoraki su dağıtma hariç ikram yok. Zorla muavine babanın hayrına bi içecek ve bisküvi getir ilac alıcam dememle zoraki bisküvi yiyorum.
Sonuc olarak gebzeden maksimum 4.5 saatte tamamlanması gereken yolculuk gece 00.15 de tamamlaniyor.
Siz siz olun bu firmadan uzak durun sevgili yazarlar. Gidin pamukkaleye gidin nilüfer e yada sevdiginiz baska firma varsa ona. Ama kamil koc, asla.

Edit: birkac ufak yazım hatası düzeltmesi.