bugün
- enayimiknatisi ile kavga etmek8
- zeki olmanın avantajları8
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı36
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- barış alper yılmaz6
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi3
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- online yazarlar3
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- kavga yok mu ya5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- vedat muriqi6
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- dinci ve müslüman kavramları8
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- yenilgisiz tek şampiyon5
- fenerbahçe17
- twin peaks3
- her şeyi hatırlayan insan5
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- türk vatandaşları türktür9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- trileçe7
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- claudian clouds22
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- true'nin acile kaldırılması9
- beni neden sevmedin3
- şoförün yan koltuğu4
- zorunlu eğitim9
'Sevinmek için sevmedik' şu takımı ya, anlayın bizi, sonuçlarla yaşamıyoruz biz. 80'lerin sonu 90'ların başında Fener'e 5, Cim Bom'a 4 atarken de takımımdı, ne kadar zamandır derbi kazanamıyor, gene takımım..
Beşiktaş heyecan için vardır. O beklemediğin Beşiktaş Chelsea'yi deplasmanda 2-0 yener gelir, feda sezonunda Avrupa'da aldığı galibiyetlerle UEFA'dan 30 milyon Euro para kaldırır, Liverpool'a, Arsenal'a, Tottenham'a kök söktürür ve yener.. Bunları yapmasa da Beşiktaş'tır, tribünü toplumsal yaşamda en çok etkili olan takımdır, seversin sevmezsin o tribünü, ayrı konu.
Belki Fenerbahçe ve Galatasaray kadar çok taraftarı ve şampiyonluğu yoktur ama Beşiktaş nezakettir, tavırdır, hissiyattır.. futbolun ve genelde sporun ötesinde bir şeydir bence. spor yalnızca onun sahaya yansımasıdır, galibiyet yalnızca o spor müsabakasının bir neticesidir. Ama onun gerisinde duran mental ve duruş, skordan ve spordan daha önemlidir.
Beşiktaş heyecan için vardır. O beklemediğin Beşiktaş Chelsea'yi deplasmanda 2-0 yener gelir, feda sezonunda Avrupa'da aldığı galibiyetlerle UEFA'dan 30 milyon Euro para kaldırır, Liverpool'a, Arsenal'a, Tottenham'a kök söktürür ve yener.. Bunları yapmasa da Beşiktaş'tır, tribünü toplumsal yaşamda en çok etkili olan takımdır, seversin sevmezsin o tribünü, ayrı konu.
Belki Fenerbahçe ve Galatasaray kadar çok taraftarı ve şampiyonluğu yoktur ama Beşiktaş nezakettir, tavırdır, hissiyattır.. futbolun ve genelde sporun ötesinde bir şeydir bence. spor yalnızca onun sahaya yansımasıdır, galibiyet yalnızca o spor müsabakasının bir neticesidir. Ama onun gerisinde duran mental ve duruş, skordan ve spordan daha önemlidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar