bugün
- mafyaya özenmek3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak14
- dünyanın sonu4
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- istanbul'un en dik yokuşları2
- yazlıkçı teyzeler3
- masumiyet körlüğü5
- gece yıldızları izlemek5
- nasıl bir kadınla evlenilmeli7
- sözlüğe yeni gelmiş numarası yapan eski yazar4
- milli takım'ın venezuela maçı hazırlığı2
- ispanyolca seviyesini bir cümle ile belli etmek2
- nikol paşinyan'ın seçim videoları2
- bebe aspirin in tadını çok ama çok özlemek2
- uysaljakoben23
- pokemon crystal2
- kendini dinlemek5
- soul calibur2
- ıssız adaya düşmek3
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- leonard cohen2
- katatespizartmasi9
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- özgür özel mallığı6
- evlilik masrafları17
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- michael jackson's moonwalker2
- kadınların aradığı erkek modeli11
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf6
- mokv geldi mi8
- sizleri seviyorum çiçeklerim6
- penis deliğinden içeri giren kene10
- blok33
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- gitme isteği3
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- arda güler5
- aşkın matematiği3
- rümeysa eker6
- göt deliği yalatmak11
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- aleyna tilki3
- gül gibi kız olma kriterleri9
- sucsuz yere hapis yatmak4
ilk ibm'im olduğunda ne heyecan yaşamıştım yaw, içinde oyun yoktu, 8mb ram, 800 mb hafıza ve pentium133 işlemcisi, disket ve cd sürücüsü, windows 95 işletim sistemiyle paintte harikalar yaratıyordum ve siz de buna inanıyordunuz doğrusu. hepsi y.rrak gibi resimlerdi bmp formatında. photoshop çıktı çıkalı painte bakan yok lem. o kadar mı aciz bu paint. sonuçta bir resim çiziyordum ve bir yerlerden aparttığım iki fotoğrafı yan yana yapıştırıp, özel renk seçeneklerinden pembemsiyi seçip, fırçayla kalp neyim çizip, 'mutluluğun_resmi.bmp' adı ile masaüstüme kaydediyor ve abidin dino ile kendimi kıyaslayabilecek bir özgüvene sahip oluyordum.
ama o masaüstü kamuya açık alan, onu unuttun salak. abim gördü bi gün o daltaraklığın resmini:
+ lan benjcev kim bu şanslı kız?
- abi git başımdan ya, dönem ödevim için o, mayın tarlası aç da oynayak hele düaüafüğşşşş (konu değişsin lütfen)
+ lan dönem ödevin, ergenlik hormonlarının bünye üzerindeki sanatsal etkileri mi?
- anneeee, abim özelime karışıyor. özelim lan o benim. (özelim kelimesini de duymuş bi hey allahım)
- abi bak, birazdan arkadaşlarım gelecek, nolur bak o resimden bahsetme tamam mı?
+ ehe, hadi kaleye geç o zaman da şut çekeyim.
ucuz yırttık zannediyordum. abim bütün dallamaları bilgisayar başına toplayıp, beni alay konusu etmekle, ergen yüreğime bir sivilce daha, ve kulağıma arka sıralardan gün geçtikçe artan 'ooo anlayalım yani' nidaları eklemişti.
ama o masaüstü kamuya açık alan, onu unuttun salak. abim gördü bi gün o daltaraklığın resmini:
+ lan benjcev kim bu şanslı kız?
- abi git başımdan ya, dönem ödevim için o, mayın tarlası aç da oynayak hele düaüafüğşşşş (konu değişsin lütfen)
+ lan dönem ödevin, ergenlik hormonlarının bünye üzerindeki sanatsal etkileri mi?
- anneeee, abim özelime karışıyor. özelim lan o benim. (özelim kelimesini de duymuş bi hey allahım)
- abi bak, birazdan arkadaşlarım gelecek, nolur bak o resimden bahsetme tamam mı?
+ ehe, hadi kaleye geç o zaman da şut çekeyim.
ucuz yırttık zannediyordum. abim bütün dallamaları bilgisayar başına toplayıp, beni alay konusu etmekle, ergen yüreğime bir sivilce daha, ve kulağıma arka sıralardan gün geçtikçe artan 'ooo anlayalım yani' nidaları eklemişti.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar