bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı35
- patates kızartmak3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- paranın devrinin bitmesi10
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- kelimelik3
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- fatma betül sayan kaya44
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak3
- spk tera holding de 37 kişi hakkında suç duyurusu2
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- yemen'in taiz kentinde husi çatışmaları2
- hayatın çok sıkıcı olması2
- sarma saramayan kız10
- zamanda yolculuk2
- futbol13
- türkiye28
- ölüm2
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- romanya53
- siccin4
- italya12
- sistem patlamış2
- çalmaşur4
- true'nun çaylak olması7
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- abberline ın yeni hesabı11
- özgürlük vs eşitlik5
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- online listesinin yine gelmesi6
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- saraca ö yıldırım2
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- belçika10
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- altay bayındır6
- beyza3
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- yağmurlu gece6
- hepinizi yazdım bir kenara8
- dünya60
(bkz: içiyormuş)
(bkz: At yalanı sikiyim inananı)
Ben bunun ufaklığını biliyorum, bir gün gene mahallede maç yapacaz amk..
Kuki iri o zamanlar 70 kilo civarı, nasıl diyim yavru panda gibi bildiğiniz camış işte(yalanla asla işim olmaz). Neyse beyler maç yapcaz top yok. Kukiye dedimki(yok daha neler amk içinizde fesatlık var) senin topu getir de maç atak. Bu bir koşma koşuyor eve.. (Koşuyor dediğim yuvarlanıyor amk) neyse uzatmıycam mac oynanıyor ve o esnada penaltı oldu ve kaleci de kuki. Heh dedim açılın amk şimdi kuki öldü.. Bir şut çekme çektim ki top suradıyla bir oldu derken bu fenalaştı.. Su getirin diye bağırırken
Hiç unutmam oradan annesi geldi ve dedi ki 'yeni komposto yaptım tosunum ondan içsin iyi gelir, miku gel al yavrum sen..' Neyse aldım geldim ama bardak yok. Kuki ne dese beğenirsiniz 'miku siktin belamı miku...' Bunu duyunca hemen verdim sürahinin dibine bi o çekiyor bir ben ama nasıl içiyoruz off. Derken kukinin gözler kaymaya, dil yamulmaya başladı ve o gün anladım ki komposto bu adamı sarhoş ediyor.
Sevgiler.
(bkz: At yalanı sikiyim inananı)
Ben bunun ufaklığını biliyorum, bir gün gene mahallede maç yapacaz amk..
Kuki iri o zamanlar 70 kilo civarı, nasıl diyim yavru panda gibi bildiğiniz camış işte(yalanla asla işim olmaz). Neyse beyler maç yapcaz top yok. Kukiye dedimki(yok daha neler amk içinizde fesatlık var) senin topu getir de maç atak. Bu bir koşma koşuyor eve.. (Koşuyor dediğim yuvarlanıyor amk) neyse uzatmıycam mac oynanıyor ve o esnada penaltı oldu ve kaleci de kuki. Heh dedim açılın amk şimdi kuki öldü.. Bir şut çekme çektim ki top suradıyla bir oldu derken bu fenalaştı.. Su getirin diye bağırırken
Hiç unutmam oradan annesi geldi ve dedi ki 'yeni komposto yaptım tosunum ondan içsin iyi gelir, miku gel al yavrum sen..' Neyse aldım geldim ama bardak yok. Kuki ne dese beğenirsiniz 'miku siktin belamı miku...' Bunu duyunca hemen verdim sürahinin dibine bi o çekiyor bir ben ama nasıl içiyoruz off. Derken kukinin gözler kaymaya, dil yamulmaya başladı ve o gün anladım ki komposto bu adamı sarhoş ediyor.
Sevgiler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar