bugün
- yılbaşı gecesinin diğer gecelerden farkı olmaması5
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- kadınların güçlü erkek tercihi19
- rusya'nın ingiltere'yi tek tuşla haritadan silmesi2
- çeçenistan danışmanının cübbeli ahmet'i ziyareti2
- anın fotoğrafı20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- fantastik sinemanın sıkıcılığı5
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- 14 eylül 20262
- tolkien2
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- üzülünce halıya uzanmak10
- telegram kullanan erkek8
- yazarların en sevdiği şeyler15
- uludağ itiraf10
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- aşk nedir8
- kolları damarlı erkek6
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
- islamda namaz yoktur21
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- iremga7
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- haydi yorgun mermi okula6
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- jalapeno6
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- galatasaray12
- zorbalanmaya alışkın insan6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- yarın okulların açılacak olması5
- çok zeki olup belli etmemek4
- whatsapp grubu kuralım5
- futbol8
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- s'i l v'e r m'i s t21
- fenerbahçe14
- özgür özel9
- reddit kullanan erkek4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- pazarcıların seçtirmemesi9
Diş ağrısı için bakkala herhangi bir ağrı kesici almaya gittiğimde yanımdaki adamın ''diş ağrısı için dolorex al tak diye kesiyor çok işe yarıyor'' demesiyle bakkalda bulunmadığı için o an panalgine alıp sonraki gün kendilerini almayı planladığım ilaç.
Panalgine içtiğimde 10dk içerisinde ağrıyı kesti fakat çok uzun süreli bir etki yaratmadı. Daha sonra sabahın köründe diş ağrısıyla uyanarak eczaneden hemen bir dolorex aldım. Eve gelip bir şeyler yedikten sonra attım bir tane dolorex fakat bekle bekle taa 40 dk sonra etkisini gösterdi fakat güzel gösterdi sağolsun.
ilk dolorex'i sabah 9'da içtim öğlen 3'e kadar uyudum. Kalktığımda yine ağrıyla uyandım bir tane daha içtim yine uzun süre sonra etki etti fakat etki süresi azdı. Akşam 7'de 3. dolorex'i içtim fakat 2 saat boyunca ölümcül bir ağrı çekmeme rağmen hiçbir etkisi olmadı. Akşam saat 9'da 4. dolorex'i içtim 10 dk içinde dişim baya bir sakinledi. Gece 1'de ağrının hafiften baş göstermesiyle hemen 5. dolorex'i içtim fakat 1 saat boyunca kıvranmamın üzerine gece 2'yi 10 geçe 6. dolorex'i içtim fakat bu sefer 1 saat arayla içilen 2 dolorex bile kurtarmadı. Şu anda gece seansımdaki ilk hapın üzerinden 2 buçuk ikincisinin ise 1 saat geçmiş durumda ve 3.yü içmeyi düşünüyorum. Umarım bir sakatlık çıkmaz, tek isteğim azıcık uyumak.
Ha bu arada diş ağrım diş sıkmaktan oluşan bir ağrı ve maalesef dişler için şu plastik şeyi yaptırmaktan başka çaresi yok. Yani iltihap falan olsa durmam direk doktora giderim ama böyle oturup ağrının geçmesini beklemeliyim. Böyle ağrı zamanları da ağrı kesici gömüyorum. Gerçi ilk defa bu kadar ağrıdı ya. 3. dolorex yollarda gibi umarım yarına sağ çıkarız. Çıkamasak da inanın ölüp gitmek şu lanet diş ağrısını çekmekten çok daha rahat.
Bu arada at gibi diş ağrısı için varsa bir ağrı kesici öneriniz alırım vallahi.
edit: bu gerizekalı dolorex gece 01:00 ve 02:10'da iki adet içmemden sonra daha yeni etki ediyor o da tam değil yani. en güzeli fentanyl sanırsam. ondan sonra hani kuşlar ağaçlaaar renkli renkli çiçekleeer.
Panalgine içtiğimde 10dk içerisinde ağrıyı kesti fakat çok uzun süreli bir etki yaratmadı. Daha sonra sabahın köründe diş ağrısıyla uyanarak eczaneden hemen bir dolorex aldım. Eve gelip bir şeyler yedikten sonra attım bir tane dolorex fakat bekle bekle taa 40 dk sonra etkisini gösterdi fakat güzel gösterdi sağolsun.
ilk dolorex'i sabah 9'da içtim öğlen 3'e kadar uyudum. Kalktığımda yine ağrıyla uyandım bir tane daha içtim yine uzun süre sonra etki etti fakat etki süresi azdı. Akşam 7'de 3. dolorex'i içtim fakat 2 saat boyunca ölümcül bir ağrı çekmeme rağmen hiçbir etkisi olmadı. Akşam saat 9'da 4. dolorex'i içtim 10 dk içinde dişim baya bir sakinledi. Gece 1'de ağrının hafiften baş göstermesiyle hemen 5. dolorex'i içtim fakat 1 saat boyunca kıvranmamın üzerine gece 2'yi 10 geçe 6. dolorex'i içtim fakat bu sefer 1 saat arayla içilen 2 dolorex bile kurtarmadı. Şu anda gece seansımdaki ilk hapın üzerinden 2 buçuk ikincisinin ise 1 saat geçmiş durumda ve 3.yü içmeyi düşünüyorum. Umarım bir sakatlık çıkmaz, tek isteğim azıcık uyumak.
Ha bu arada diş ağrım diş sıkmaktan oluşan bir ağrı ve maalesef dişler için şu plastik şeyi yaptırmaktan başka çaresi yok. Yani iltihap falan olsa durmam direk doktora giderim ama böyle oturup ağrının geçmesini beklemeliyim. Böyle ağrı zamanları da ağrı kesici gömüyorum. Gerçi ilk defa bu kadar ağrıdı ya. 3. dolorex yollarda gibi umarım yarına sağ çıkarız. Çıkamasak da inanın ölüp gitmek şu lanet diş ağrısını çekmekten çok daha rahat.
Bu arada at gibi diş ağrısı için varsa bir ağrı kesici öneriniz alırım vallahi.
edit: bu gerizekalı dolorex gece 01:00 ve 02:10'da iki adet içmemden sonra daha yeni etki ediyor o da tam değil yani. en güzeli fentanyl sanırsam. ondan sonra hani kuşlar ağaçlaaar renkli renkli çiçekleeer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar